In De Papaver aan de Korftlaan is een natuurfoto-expositie te zien.
In De Papaver aan de Korftlaan is een natuurfoto-expositie te zien.

Het is herfst, ook bij De Papaver

Sommige mensen balen als de zomer voorbij is, maar de herfst is ook prachtig, vinden ze bij Duurzaamheidscentrum De Papaver. Is het een keer minder weer? Dan is er op De Papaver ook binnen van alles te beleven.

Zo is er momenteel een expositie van de (amateur)fotografen van de Vereniging van Natuurfotografen West op De Papaver. Hun passie voor de natuur in combinatie met fotografie resulteert in prachtige natuurfoto's die ze graag met het publiek delen. Hou je ook van fotograferen in de natuur? Maak dan een mooie, bijzondere herfstfoto en doe mee met de fotowedstrijd! Er zijn prijzen voor kinderen en volwassenen, en het publiek mag ook meestemmen. Zie www.papaverdelft.nl voor details.

 Wil je graag naar buiten? Doe dan aan een belevingstocht mee! Peuters en kleuters ontdekken zo spelenderwijs de herfst, terwijl oudere kinderen met vragen worden gestimuleerd te speuren of na te denken over bijvoorbeeld herfstverschijnselen. Ook de volwassenen ontdekken wellicht nog wat nieuws.

 Zoals iedere vakantie zijn er ook tijdens de herfstvakantie (extra activiteiten op De Papaver. Kom kokkerellen met kruiden uit de tuin, maak kunst met herfstmaterialen of leer hoe je de mooiste foto's maakt.

Kijk voor meer informatie en prijzen van alle activiteiten op www.papaverdelft.nl/publieksactiviteiten.

Meer berichten
 
CustomHtml_1