RODI staat achter KC De Hofstad - èn een hond.
RODI staat achter KC De Hofstad - èn een hond.

KC De Hofstad viert de Dag van de Hond

Algemeen

YPENBURG – KC de Hofstad organiseert zondag 22 mei de Dag van de Hond. Thema dit jaar 'hond en ras'.

Op de vaste locatie van KC De Hofstad, het Ilsyplantsoen 7 in Ypenburg, is dan tussen 10.00 uur en 16.00 uur van alles te zien en beleven.
Zo kunnen hondenbezitters er hun trouwe viervoeter laten keuren door een echte keurmeester. Die zal aan de hand van bijvoorbeeld de bouw en de vacht bekijken en oordelen hoe mooi de hond is. Ook bekijkt deze hoe je met je hond in de ring staat en of je een rondje kan lopen in de ring. De keurmeester zal dit alles beoordelen en daar krijg je een rapport van. Deelname hieraan kost 6 euro en zowel rashonden als rasloze honden kunnen eraan meedoen.
Ook is het mogelijk je in te schrijven voor de Hondenshow, waarin er vier verschillende klassen zijn. Inschrijven hiervoor kan alleen via de website www.kcdehofstad.nl, waar oook meer informatie te vinden is over de show.
Daarnaast zijn er verschillende demonstraties en kun je met je hond op de foto. Proberen hoe goed jouw hond is met met bijvoorbeeld braingames, flyball, apporteren en frisbee? Ook dat kan. De winnaar maakt kans op een gratis cursus ter waarde van minimaal 65 euro.
Toegang tot de Dag van de Hond is gratis. Meer weten? Kijk dan op Facebook of www.kcdehofstad.nl.