Afbeelding

April is detoxmaand bij Ambiance Beauty

lopende zaken

DELFT – April staat in het teken van detox bij Ambiance Beauty. Jezelf grondig ontgiften helpt je om gezonder te worden, makkelijker af te vallen en een mooie huid te krijgen.

Je huid is een belangrijke graadmeter voor je gezondheidstoestand. Net als hart, longen, nieren en lever is de huid een orgaan. "Daar zijn mensen niet altijd van op de hoogte", ervaart Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty. "In de huid wordt vet opgeslagen. Daarnaast is het ons natuurlijke schild tegen schadelijke invloeden van buitenaf." Met de zomerse periode in aantocht willen veel mensen verlost worden van de overtollige kilo's, zodat ze met een gerust hart kunnen flaneren over de stranden en boulevards van hun vakantiebestemmingen. De maand april staat bij Ambiance Beauty in het teken van detox, het verlossen van het lichaam van alle onzuiverheden. "Dat geeft je gezondheid een boost, helpt je om af te vallen en om een mooie huid te krijgen", legt Nadine uit.
Hoe ga je hiervoor te werk? "Wij hebben een zevendaags detoxprogramma opgesteld in samenwerking met medisch bioloog Remco Verkaik, bij wie ik een opleiding volg tot orthomoleculair huidtherapeut", zet Nadine uiteen. "In die periode laat je zo weinig mogelijk giftige stoffen tot je lichaam toe. Niet roken, geen alcohol, geen koffie en andere cafeïnehoudende dranken. Op het menu staan veel kleurrijke groenten en fruit: zo min mogelijk koolhydraten, dus geen aardappels en brood. Het is belangrijk om het lichaam zover te krijgen dat het van koolhydraatverbranding overstapt op vetverbranding. Zo brengt je lichaam zelfstandig het vetpercentage omlaag." Met speciale voedingssupplementen, ontwikkeld door Verkaik, krijgen deelnemers voldoende vitaminen binnen. "Huidaandoeningen als rosacea bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een tekort aan vitamine A. Door extra vitaminegebruik in combinatie met ons detoxprogramma kun je deze kwalen beter het hoofd bieden. Daarnaast is het belangrijk om de huid goed te reinigen en vaak in te smeren met een beschermende crème, zodat deze niet te droog wordt", aldus Nadine.
Naast een gezond dieet is een goede nachtrust belangrijk. Wie dat nodig heeft, kan via Ambiance Beauty een melatoninekuur krijgen. Deze natuurlijke stof, die ook door onszelf wordt aangemaakt, helpt ons om goed te kunnen slapen. Als het lichaam 's nachts goed kan uitrusten, draagt dat voor een belangrijk deel bij aan een goede gezondheid. Om te weten te komen wat je precies nodig hebt en in welke verhouding, kan Ambiance Beauty je van een advies op maat voorzien. De zevendaagse detoxkuur van Ambiance Beauty kost 249 euro.
Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur; donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur; en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Tel. 015 – 2133133; www.ambiancebeauty.nl