Na afloop kon de RODI Media zh / 3M-taart worden aangesneden, met van links naar rechts Bram Rontberg, Peter JOnkers Both, Mark Colin en Denise Rontberg.
Na afloop kon de RODI Media zh / 3M-taart worden aangesneden, met van links naar rechts Bram Rontberg, Peter JOnkers Both, Mark Colin en Denise Rontberg.

Vicepresident 3M op bezoek bij RODI Media zh

Algemeen

DELFT – Mark Colin, de vicepresident en general manager van 3M Commercial Solutions Division, was vorige week op bezoek bij RODI Media zh. Hij werd rondgeleid binnen dit veelzijdige Delftse bedrijf en vond het bijzonder te zien en te horen waar een lokale krant allemaal toe kan leiden.

Mark Colin, één van de hoogste ´bazen´ van het grote en wereldwijd opererende bedrijf 3M, was op werkbezoek in Nederland. Het bezoek aan RODI Media zh was niet zonder reden. Het Delftse bedrijf aan de Energieweg is sinds kort officieel een 3M Select Graphic Provider partner van 3M geworden en behoort daarmee tot een beperkte club van zo'n 60 signmakers in de Benelux.

Medewerkers van RODI Media zh lieten hun Amerikaanse gast tijdens een rondleiding zien dat RODI meer kan en doet dan het beletteren en bestickeren van allerlei reclame-uitingen. Zo werd Colin verteld over de verspreidingsorganisatie en de redactie van Delft op Zondag praatte hem bij over hun werk en passie. Hij hoorde over de nieuwste aanwinst 'RODI Drukwerk' en op de afdeling reclame & belettering zag hij van dichtbij hoe er met folies van 3M wordt gewerkt. En hij zag dat het goed was…
"Heel interessant om een bedrijf te zien dat zoveel verschillende soorten werkzaamheden vanuit één pand uitvoert", zei Mark Colin na afloop. "Ik vond het bovendien bijzonder te horen dat het ooit begon met een krant dat vanuit deze krant en haar relaties de andere bedrijfsafdelingen zijn ontstaan. Dat is uniek."