Jan van Zuijlen kreeg in de eerste twee weken al veel leuke reacties op de typisch Delftse vrachtwagen.
Jan van Zuijlen kreeg in de eerste twee weken al veel leuke reacties op de typisch Delftse vrachtwagen.

Holly's Producten Delft B.V. Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT - Holly's Producten Delft B.V. gaf één van haar vier vrachtwagens onlangs wel een erg Delfts tintje. Het bedrijf schakelde RODI reclame & belettering in om foto's van markante Delftse gebouwen op de zijkanten van het voertuig te laten plaatsen.

Jan van Zuijlen, eigenaar van Holly's Producten Delft, kwam met het idee voor zo'n Delftse uitstraling. "Ik ben hier 42 jaar geleden met dit bedrijf begonnen en dacht laatst opeens: Laten we Delft maar eens op een voetstuk plaatsen", vertelt hij. Leuke bijkomstigheid is dat ook zijn ouderlijk huis aan de Lange Geer, naast het Armamentarium, te zien is. Boven de foto's van Delft prijkt groot de bedrijfsnaam.

De reclame werkt uitstekend. "We rijden er nu twee weken mee rond en er zijn al heel wat foto's van genomen. Je ziet voetgangers die onderweg blijven staan en de wagen nakijken." Holly's Producten Delft liet deze klus door RODI uitvoeren omdat beide bedrijven deel uitmaken van de Bedrijven Kring Schieoevers. "Daarom dacht ik: zo houden we het clubje bij elkaar. RODI heeft het werk goed uitgevoerd, de foto's staan er mooi op."

Holly's Producten Delft B.V. ooit klein op 90 vierkante meter aan de Crommelinlaan, maar het bedrijf groeide. Inmiddels maakt en vervoert het vanuit vier hallen aan de Voltaweg volop food- en non food-producten aan horecagroothandels, toko's en distributiecentra. "Wij staan bekend om onze service, kwaliteit en snelheid", zegt Van Zuijlen. En dat is in deze branche niet onbelangrijk. "Want de horeca wil producten het liefst dezelfde dag nog in huis hebben." Zie voor meer informatie www.hollys.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.