Jelle Krug (links), Bram Rontberg jr. en de gloednieuwe website www.rodidrukwerk.nl (centraal).
Jelle Krug (links), Bram Rontberg jr. en de gloednieuwe website www.rodidrukwerk.nl (centraal).

RODI biedt met www.rodidrukwerk.nl voortaan nog meer mogelijkheden en gemak

Algemeen

DELFT – RODI Media zh is vanaf aanstaande maandag nog veelzijdiger. Dan wordt de nieuwe website www.rodidrukwerk.nl gelanceerd. Iedereen kan hiermee met enkele drukken op de knop de meest uiteenlopende bedrukte producten bestellen.

RODI is al langer bekend met deze tak van sport, maar heeft de vele mogelijkheden nu voor het eerst duidelijk op één website op een rijtje gezet. Bezoekers kunnen hier goed zien wat zoal kan worden bedrukt, wat het kost en dit meteen bestellen.

Jelle Krug was afgelopen maanden druk in de weer met het opzetten van deze internetpagina. "Rodidrukwerk.nl biedt volop gebruiksgemak", geeft de jonge grafisch vormgever aan. "We denken graag mee met de klanten en helpen graag met het maken van een mooi ontwerp. Via onze nieuwe website is het echter ook mogelijk om producten te bestellen zonder hierover contact te hebben met medewerkers van RODI." Een uitkomst voor de jongere generatie, die er vaak de voorkeur aan geeft om producten zelf en zelfstandig online te bestellen.


De producten op Rodidrukwerk.nl lopen uiteen van flyers en folders tot aanstekers en van vlaggen en beursdoeken tot theemokken en stoepborden. Alles wat te bedrukken valt, kan worden bedrukt door RODI Drukwerk. De tarieven zijn scherp. Omdat RODI re-seller is, worden er geen extra kosten gemaakt door derden. Dus worden die ook niet aan de klant doorberekend.

Wie iets bestelt via Rodidrukwerk.nl, heeft het binnen vijf werkdagen in huis. Liever eerder? Dat kan, alleen wordt hiervoor een iets hoger tarief gerekend.

Nog meer mogelijkheden
"Zo vindt de klant hier bij RODI nóg meer mogelijkheden onder één dak", geeft Bram Rontberg jr. aan. Waar RODI eerst alleen adverteren in Delft op Zondag en het verspreiden van folders kon aanbieden, zijn de mogelijkheden nu eindeloos. Zo kan men, om een voorbeeld te noemen, bij RODI een folder laten ontwerpen, maken, drukken en verspreiden. En dit alles tegen scherpe tarieven en met de snelheid die vaste klanten al jaren van RODI gewend zijn. "Met deze nieuwe tak is RODI een nog completer bedrijf", stelt Jelle Krug. "Het is goed om met de tijd mee te gaan en de klant one-stop-shopping te kunnen bieden", voegt Bram Rontberg jr. eraan toe. "RODI Drukwerk voegt daarin zeker iets toe aan ons totale pakket aan producten en diensten."

Openingsactie
Om de geboorte van deze nieuwe bedrijfstak te vieren, geldt de gehele maand april een mooie openingsactie. Wie deze maand iets bestelt via www.rodidrukwerk.nl, hoeft geen kosten voor de vormgeving van de desbetreffende product te betalen.