Sheila Blokhuijsen, locatiemanager van Villa Duimelot & Villa Knotz, met achter haar de gloednieuwe gevelreclame en banieren.
Sheila Blokhuijsen, locatiemanager van Villa Duimelot & Villa Knotz, met achter haar de gloednieuwe gevelreclame en banieren.

Knotz Kinderopvang Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Knotz Kinderopvang liet onlangs de locatie Villa Knotz aan de Buitenhofdreef onder handen nemen door RODI reclame & belettering. Op de ramen zijn grote foto's aangebracht en aan het pand hangen nu banieren.

"Het ziet er prachtig uit", vindt Pim Lubbers, directeur van Knotz Kinderopvang. Het was voor klanten weleens lastig te zien dat hier een kinderopvang zat. Nu op de ramen foto's van een baby, een dreumes en een peuter prijken, is dat stukken duidelijker. "Ook op de banieren staat dit duidelijk vermeld. We hopen dat nu nog meer klanten ons weten te vinden." Knotz Kinderopvang werkt al jaren samen met RODI. "We hebben er al van alles laten bedrukken en beletteren en zijn daar heel tevreden over. En met PR-activiteiten bellen we altijd eerst RODI."
Op de banieren bij Villa Knotz staat sinds kort ook in het Engels aangegeven wat hier zit. "Want we zijn er ook voor expats", legt Lubbers uit. Vanaf 1 april wordt hier begonnen met de PeuterAcademie. Kinderen van 2 tot 4 jaar worden dan klaargestoomd voor de kleuterschool, waarbij volgens het Early Bird-programma dagelijks aandacht wordt besteed aan de Engelse taal. "Hoe jonger je hiermee begint, hoe beter", weet Lubbers.
Zie voor meer informatie www.knotz-kinderopvang.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op de website www.rodimedia-zh.nl.