Marc Pas van Passende Geschenken en de door RODI beletterde bedrijfswagen.
Marc Pas van Passende Geschenken en de door RODI beletterde bedrijfswagen.

Passende Geschenken... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Het Rijswijkse bedrijf Passende Geschenken liet onlangs een bedrijfswagen, een Peugot 407, beletteren door RODI reclame & belettering.

De wagen is nu voorzien van de bedrijfsnaam en de slogan 'Omdat uw relaties ertoe doen'. "Want ons bedrijf kijkt graag samen met klanten wat voor relatiegeschenk goed bij hun bedrijf, hun zakenrelaties en hun medewerkers past", legt Marc Pas uit. Er zijn namelijk talloze gelegenheden te verzinnen waarbij je als bedrijf zijnde iets aan klanten of medewerkers geeft om te laten weten dat je hen waardeert. "Niet alleen met de feestdagen, maar bijvoorbeeld ook met jubilea, evenementen of congressen. Voor al die gelegenheden hebben wij passende, bijzondere, originele en mooie geschenken."
Marc Pas kwam op het idee om de bedrijfswagen te beletteren toen hij Dennis Wiegman, media-adviseur van RODI Media zh, ontmoette bij ADO Den Haag. "Hij opperde dit en het leek me een leuk idee. De kosten vielen me mee en ik vind het eindresultaat er geweldig uitzien. Hiermee kan ik bij onze klanten goed voor de dag komen." Zie voor meer informatie www.passendegeschenken.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.