Harrie van Mierlo van Van Mierlo Parket is blij met zijn onlangs door RODI beletterde bedrijfswagen.
Harrie van Mierlo van Van Mierlo Parket is blij met zijn onlangs door RODI beletterde bedrijfswagen.

Van Mierlo Parket... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Van Mierlo Parket liet in het verleden vaker voertuigen beletteren bij RODI reclame & belettering, dus deed het dat ook recent, nadat een nieuwe Opel Vivaro was aangeschaft.

"Toen ik hiervoor naar RODI kwam en uitlegde wat ik wilde, snapten ze meteen hoe ik het wilde hebben", vertelt Harrie van Mierlo. "Ik vind m'n bus er nu helemaal top uitzien. Verder wordt bij RODI, vind ik, altijd snel en flexibel gehandeld en de prijs is goed. Meestal benader ik twee bedrijven voor een prijsopgave, RODI was ook nu voordeliger."
Van Mierlo Parket kan worden ingeschakeld voor wie een nieuwe parketvloer wil of z'n huidige parketvloer een grote of kleine onderhoudsbeurt wil geven. Zo kan ook een versleten vloer in mum van tijd weer mooi worden. Iedereen kan bovendien bij Van Mierlo Parket terecht voor het plaatsen van vloeren van laminaat of hout. Vanwege de jarenlange ervaring en de producten van hoge kwaliteit is de klant altijd verzekerd van een uitstekend resultaat.
Zie voor meer informatie de website www.vanmierloparket.nl of bel 06-11599688. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

!