Rabobank brengt ondernemers en investeerders bijeen

Algemeen

DELFT - Rabobank Zuid-Holland Midden organiseert maandag 21 maart bij YES!Delft de landelijke versie van Money Meets Ideas.

Dit platform van de Rabobank biedt ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar risicodragend vermogen en expertise de gelegenheid om in contact te komen met informal investors, die hen naast kapitaal ook kennis, expertise en een netwerk kunnen bieden. Bij deze editie komen alle ondernemers die hun idee gaan pitchen bij YES!Delft vandaan en zijn er zes informal investors uit het klantenbestand van Rabobank Zuid-Holland Midden aanwezig.

Fabian van der Horst, directeur Bedrijven bij Rabobank Zuid-Holland Midden, geeft aan dat het voor lokale ondernemers belangrijk is om in hun onderneming te investeren. "Met dit platform geven we hen deze mogelijkheid", voegt Van der Horst eraan toe. "Dat zij deelnemen aan het platform, zien wij als een mogelijkheid om de lokale economie een stimulans geven. Verder hebben wij een mooie samenwerking met YES!Delft en kunnen we hen een podium geven, dat is voor ons een voorbeeld van een aandeel in elkaar."

Zie voor nog meer informatie de website www.moneymeetsideas.nl.