Rianne Collignon van Hart en Ziel.
Rianne Collignon van Hart en Ziel.

Gezonder, blijer en energieker leven met Hart en Ziel

Algemeen

DELFT – "Heel vaak vinden mensen zichzelf gezond", zegt Helderziende Heler Rianne Collignon. "Als we denken aan ziek zijn, denken we vaak aan in bed liggen of ernstige klachten. Toch kan er een behoorlijke onbalans in jouw leven zijn waar je last van hebt."

Haar praktijk Hart en Ziel is gevestigd in het gebouw Bacinol 2 aan de Hooikade 13. Ze vervolgt: "Je mist de energie of motivatie om te bereiken wat je wilt, kampt met kleine klachten zoals hoofdpijn of vermoeidheid en bent niet ongelukkig, maar ook niet gelukkig. Dan is er misschien geen heel groot probleem, maar dan valt er toch veel winst te behalen met een sessie bij Hart en Ziel. Ik bekijk jouw energieveld om te zien welke blokkades ervoor zorgen dat jij niet 100 procent goed in je vel zit, help je met het behalen van je doelen en het moeiteloos veranderen van gedrag dat niet meer bij je past. Jezelf regelmatig onderhouden of laten keuren zou net zo gebruikelijk moeten zijn als de APK van de auto."

In januari begint Rianne ook met de training 'Met Hart en Ziel leven', speciaal voor mensen die graag meer naar hun eigen hart en ziel willen leven. De training begint met een intake om jouw wensen in kaart te brengen. "We werken daarna zes avonden of drie middagen in kleine groepen met verschillende technieken, zoals meditatie, visualisatie en EFT."
Als je ook wilt weten wat ze voor je kan betekenen, kun je bellen op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur naar (06) 105 213 51. Kom langs tijdens de inloopavond op 11 februari of kijk voor meer informatie op de website www.hartenziel-online.nl.