Het Grotius College heeft een bijzonder breed aanbod aan leerwegen.
Het Grotius College heeft een bijzonder breed aanbod aan leerwegen.

Veelzijdig Grotius College

Algemeen

Het Grotius College is een prettige school waar leerlingen zich volop kunnen ontwikkelen. Vorig jaar werd het Grotius door de VO Keuzegids uitverkoren tot de best scorende school van Delft.

"Het is belangrijk dat leerlingen zich hier thuis voelen", zegt rector Andrew van den Bosch. "Je kunt hier volledig jezelf zijn. De sfeer tussen leerlingen is heel gemoedelijk. Dat vinden wij belangrijk."

Breed aanbod
Het Grotius College heeft het breedste aanbod aan leerwegen van heel Delft en omstreken: van praktijkschool tot en met tweetalig gymnasium. De belangstelling voor 'tto vwo' is groot. Tto geeft leerlingen een goede voorbereiding op een internationale studie. Bij tto worden de eerste drie jaar vakken in het Engels gegeven. Na het derde jaar zijn de examenvakken in het Nederlands, omdat er nu eenmaal in het Nederlands examen gedaan moet worden. De examenresultaten zijn uitstekend: namelijk 100 procent. Het Grotius College behoort tot de vier beste tto-scholen in heel Nederland.

Nieuwe vmbo-locatie
Het vmbo van het Grotius College betrekt volgend jaar een ultramodern gebouw in het centrum van Delft. Deze school is niet alleen heel erg mooi, maar is ook gebouwd naar de laatste maatstaven van het huidige beroepsonderwijs.
Meer weten? Kom dan op 13 februari naar de open dag of kijk op www.grotiuscollege.nl.