Afbeelding

Stichting Kunst & Cultuur Den Hoorn wint steeds meer aan bekendheid

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 23 |

Theatergroep Lekker Kleurig kan heerlijk z’n gang gaan bij het peutertheater onder de vleugels van Stichting Kunst & Cultuur Den Hoorn.

DELFT – Muziek, dans, theater, peutertheater, kunst, techniek, het is allemaal mogelijk bij de Stichting Kunst & Cultuur Den Hoorn. In oktober vorig jaar hebben Saskia Bodde en Maaike Vellekoop besloten om deze stichting op te richten. Met als reden dat er te weinig cultuureducatieaanbod in Den Hoorn is. In januari van dit jaar is de stichting echt van start gegaan. In een voormalig winkelpand aan de Woudseweg 20 worden de cursussen gegeven. De danslessen vinden een aantal pandjes verderop plaats, in samenwerking met De Rijstuin. “We hebben zo'n breed aanbod, voor iedereen is er wel iets”, zegt Saskia Bodde. “Bovendien groeien we heel snel, dat kunnen we na één jaar echt wel constateren. Ook voor inwoners van Delft is ons aanbod namelijk heel interessant.”

Bij de Stichting Kunst & Cultuur zijn muzieklessen voor alle instrumenten. Mochten er instrumenten niet aanwezig zijn, dan kunnen die snel 'geregeld' worden. Bij de stichting zijn gediplomeerde en inspirerende muziekdocenten werkzaam. Vind je het leuk om hier mee om te gaan, dan word je bij deze stichting op je wenken bediend. Ze geven alle denkbare lessen, namelijk voor volwassenen, privélessen, duolessen, zanglessen en repertoirelessen. “De cursussen gaan in september weer van start”, gaat Saskia verder. “Het zijn geen lessen over een heel jaar en veel mensen vinden dat prettiger. Natuurlijk proberen we de prijzen altijd zo laag mogelijk te houden.” Het pand is geopend van negen uur in de ochtend tot twaalf uur in de avond. En dan komt daar vanaf 1 september nog het Techniek-aanbod bij, in samenwerking met GAMMA Delft en GAM Van Leeuwen. In deze Techniek-schuur, met medewerking ook van het Grotius College, wordt onder andere gewerkt aan recycletechniek, dingen bouwen en zo veel mogelijk mooie dingen bouwen. “Peutertheater is ook nieuw”, zegt ze. “Een hele ochtend zonder ouders en dan lekker toneelspelen.” Kijk voor het totale aanbod op: www.kunstencultuurdenhoorn.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12