De nieuwe Honda Civic Type R, met op de achtergrond de nieuwe Honda HR-V.
De nieuwe Honda Civic Type R, met op de achtergrond de nieuwe Honda HR-V.

Auto Ruiter steelt de show met drie nieuwe Honda-modellen

Algemeen

WATERINGEN – De nieuwe HR-V, de nieuwe Jazz en de nieuwe Civic Type R. Het zijn drie overtuigende redenen om naar de showroom van Auto Ruiter in Wateringen te komen. Hier staan de nieuwe Honda-modellen namelijk klaar om van eigenaar te verwisselen. Wordt u misschien de nieuwe eigenaar?

Laten we eens beginnen bij de Honda HR-V. Dit model was als conceptauto voor het eerst te zien op de Tokio Motor Show in 1997. De HR-V stond bekend als één van de eerste auto's met een lage uitstoot. In zijn thuisland Japan werd de HR-V gezien als een futuristisch voertuig. "Dit unieke karakter en het erfgoed van het origineel, zoals ik het maar noem, werden ook in deze nieuwe HR-V vervat", zegt Wim van der Meer van Auto Ruiter. "Hierdoor kunnen we spreken van de beste HR-V tot nu toe."
In de showroom van Auto Ruiter staat ook de nieuwe Jazz te schitteren. Het vernieuwde model heeft een nieuwe impuls gekregen, met intelligente functies, waardoor die er beter uitziet en nog beter rijdt. "Het langere en lichtere chassis ziet er niet alleen geweldig uit, maar voegt nog meer ruimte toe aan het toch al toonaangevende interieur, waardoor de nieuwe Jazz zich zelfs kan meten met sommige sedans", legt Van der Meer uit.
Een charmeboost kan aan de Jazz snel en effectief gegeven worden, gezien de talrijke mogelijkheden om accessoires toe te voegen. Denk hierbij aan fonkelende lichtmetalen velgen tot een sportieve nieuwe spoiler. De Honda-accessoires zijn niet alleen ontworpen en geproduceerd met dezelfde hoge eisen, maar sluiten ook perfect aan bij uw Jazz. "En als laatste de Honda Civic Type R, een auto die voor één ding is gemaakt: presteren", begint Van der Meer aan de bespreking van het laatste model. "Na een ontwikkelingsperiode van vijf jaar is hier de nieuwste Honda die het befaamde 'Type R' embleem mag dragen."
De Honda Civic Type R heeft nu al zijn naam gevestigd, op de Nürburgring nog wel, als 's werelds snelste productieauto met voorwielaandrijving. De Type R is altijd een speciaal merk geweest in de stal van Honda. Geïnspireerd door het succes in de Formule 1, bouwde Honda in 1992 de allereerste Type R: de NSX-R. Het succes van die auto leidde tot een hele serie sportieve Honda's. Slechts vier Honda's zijn verrijkt met het befaamde rode 'Type R' embleem: de NSX, de Accord, de Integra en de Civic. Allemaal grensverleggers als het om prestaties gaat. Deze nieuwste Type R is de extreemste tot nu toe in het 22-jarige bestaan van deze buitengewone 'machines'.
Auto Ruiter staat als Honda-dealer al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en goede service. "Wij zijn BOVAG-lid en erkend APK-keuringsstation voor alle merken auto's", vertelt Van der Meer. "Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de Nationale Autopas."
Naast verkoop is Auto Ruiter er ook voor reparatie en vervanging van autoruiten, schadereparaties, onderhoud aan en reparatie van de airconditioning van uw auto, wissel van zomer- en winterbanden en de opslag van uw zomer- en winterbanden, op uw Honda krijgt u gratis één jaar Honda Assistance na een kleine of grote beurt.

Auto Ruiter
Oosteinde 21
2291 AA Wateringen
(0174) 29 71 61
www.auto-ruiter.nl