Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Picanto ColorLine.
Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Picanto ColorLine.

KIA Picanto nu in ColorLine uitvoering bij Van Leeuwen Delft

Algemeen

DELFT – In de showroom van KIA Van Leeuwen staat deze decembermaand de KIA Picanto ColorLine in de spotlights. Het is een speciale uitvoering van dit veelverkochte KIA-model. Kom dit model ook bekijken en laat u deskundig informeren.

De KIA Picanto ColorLine is een speciale uitvoering, met allerlei extra's. Wat te denken van de speciale two-tone kunstlederen bekleding in het interieur. Er is een middenarmsteun aanwezig en de auto heeft lichtmetalen velgen. Het klantvoordeel op de ColorLine is 1.000 euro. "Reken je hierbij ook nog eens de inruilpremie die mogelijk is", begint Peter Eggermont zijn uitleg, "die bij de Picanto kan oplopen tot 1.500 euro, dan heb je een totaal-voordeel van 2.500 euro."

Alle gunstige KIA-regelingen zijn uiteraard van toepassing. Standaard geeft KIA een garantie van zeven jaar op alle modellen. Dit betekent dat u bij aanschaf van een KIA-model voor zeven jaar verzekerd bent van onderhoud en service. "De Picanto is één van de weinige auto's in het kleine segment met vijf zitplaatsen", zegt Eggermont. "In de 2016-uitvoeringen van de Picanto is dat aantal vier. De Picanto is het model dat wij het meest op voorraad hebben. Dit model is dus altijd uit voorraad leverbaar."

Momenteel is er al een Picanto leverbaar vanaf 8.695 euro, na inruilpremie. Eggermont gaat verder: "Let er trouwens wel op, dat het autorijden volgend jaar duurder gaat worden. Onder andere vanwege hogere belastingen. Koop je nog dit jaar een auto bij ons, dan kun je nog van de voordelige 2015-tarieven profiteren."
Wil je dit voordeel dus nog mee pakken, dan moet je voor de jaarwisseling beslissen. Dan heb je wel een auto die is geregistreerd in 2016, maar met het financiële voordeel van 2015. "Overigens hebben we nog diverse andere modellen in de showroom als Spotlight Specials", zegt hij. "Bij die modellen kan het voordeel oplopen tot 4.300 euro."
Kom naar de showroom van KIA Van Leeuwen en profiteer snel nog even van al het goede dat 2015 op autogebied te bieden heeft gehad. Dan rijdt u volgend jaar in een 2016-model onder de meest gunstige voorwaarden!

KIA Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl