De Mitsubishi Outlander PHEV, alleen bij Preuninger nog met 7 procent bijtelling verkrijgbaar.
De Mitsubishi Outlander PHEV, alleen bij Preuninger nog met 7 procent bijtelling verkrijgbaar.

Outlander PHEV bij Preuninger nog niet uitverkocht!

Algemeen

YPENBURG/VLAARDINGEN – De Mitsubishi Outlander PHEV is met nog 27 exemplaren vertegenwoordigd bij Preuninger Haagland in Ypenburg en bij Preuninger Vlaardingen. Dat betekent nog 27 unieke kansen op 7 procent bijtelling. Kom snel langs en profiteer nu het nog kan.

De overheid heeft de regels voor hybride auto's in 2016 veranderd. Daarom kunt u alléén nog dit jaar met een Outlander PHEV profiteren van onder meer slechts 7 procent bijtelling voor een periode van vijf jaar.
Als u de auto nu zou bestellen bij een ander bedrijf, dan wordt deze pas in 2016 geleverd, want hij is uitverkocht. Dan zou een bijtelling van 15 procent gelden. Maar niet bij Preuninger! Om zo veel mogelijk mensen te laten profiteren van deze unieke kans, heeft Preuninger Ypenburg extra modellen ingekocht.
Vijf jaar lang iedere maand opnieuw een financiële meevaller... Wat zou u daarmee doen? Het percentage van 7 procent komt neer op slechts 103 euro netto bijtelling per maand, bij een belastingtarief van 42 procent. Dit geeft u al een indicatie van uw maandelijkse voordeel!
Naast dit voordeel heeft de PHEV nog meer voordelen. Deze nieuwe Outlander heeft bijvoorbeeld een actieradius van 800 kilometer. De auto is brandstofbesparend en heeft vijf jaar garantie. Uniek aan deze auto is ook het trekvermogen van 1.500 kilogram, geen enkele andere 7 procents-auto heeft dat!
Nieuw aan dit model is de spectaculaire vormgeving aan de buitenkant, gebaseerd op de 'dynamic shield' designfilosofie van Mitsubishi Motors. Ook het interieur heeft wijzigingen ondergaan om u nog meer comfort te kunnen bieden. Motorisch mag u rekenen op dezelfde vertrouwde Mitsubishi-techniek en een lage CO2-uitstoot.
Een andere leuke nieuwigheid: de spannende nieuwe kleuren, zoals de 'Ruby Black', een intense zwarte kleur met een dieprood parelmoer accent erin.

Nu of nooit
Reserveer uw nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV nu en u rijdt er nog dit jaar in! Deze situatie komt nooit meer voor: 7 procent bijtelling voor een dergelijke robuuste auto met 1.500 kilogram trekkracht. Er zijn dit jaar nog 27 modellen leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, dus reageer snel en pak die laatste kans op die lage bijtelling.
De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is leverbaar vanaf 41.990 euro. Stel uw 7 procent veilig bij Preuninger in Ypenburg Den Haag of Vlaardingen!


Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
Ypenburg – Den Haag
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl

Preuninger Vlaardingen
Gerard Burgerlaan 29
Vlaardingen
(088) 130 83 60
www.preuninger.nl