Rijden onder winterse omstandigheden kan gevaarlijk zijn. Kom daarom naar de Wintercheck van Ardea Auto.
Rijden onder winterse omstandigheden kan gevaarlijk zijn. Kom daarom naar de Wintercheck van Ardea Auto.

De Winterinspectie van Ardea Auto

Algemeen

REGIO – Bij Ardea Auto staat zaterdag 21 november in het teken van de Winterinspectie. In alle zeventien vestigingen wordt de Winterinspectie uitgevoerd. Helemaal gratis worden tien vitale, wintergevoelige onderdelen van uw auto gecontroleerd.

Het deskundige team van Ardea Auto staat deze hele zaterdag klaar, om uw auto winterklaar te maken. Het beste advies hoe u veilig de winter door komt, krijgt u tijdens de Winterinspectie van Ardea Auto. De teams van technisch adviseurs staan van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag paraat.

Tien vitale punten
De tien vitale punten van uw auto die worden gecontroleerd, zijn de verlichting, de banden, de ruitenwissers, de accu, de waterslangen, de multiriem, de verwarming, het koelsysteem, de remblokken en het remsysteem. Daarnaast wordt het niveau van de vloeistoffen en het oliepeil gecontroleerd. Met drie maanden garantie op de gecontroleerde punten!

'Winterse' accessoires
Het Ardea-team adviseert iedereen ook graag over 'winterse' accessoires, zoals winterbanden, sneeuwkettingen en een navigatie-update.
Belangstellenden wordt gevraagd vooraf een afspraak te maken. Dit in verband met de verwachte drukte. Een afspraak maken kan eenvoudig online via www.ardeaauto.nl/winterinspectie.
Geniet van een lekkere kop koffie of thee, of een kop erwtensoep, terwijl de auto door de Ardea-technici wordt geïnspecteerd. In de showroom kunt u ook meteen de nieuwste Ford-modellen bekijken, maar laat u vooral ook informeren over de actiemodellen, zoals de zuinige C-Max Hybride, nu nog met slechts 7 procent bijtelling, de rijk uitgeruste, zuinige en schone Mondeo diesel, nu nog met 20 procent bijtelling en de populaire privé lease-aanbiedingen op de Ford Ka, Fiesta en B-Max. Wie interesse in een occasion heeft, kan in alle rust het aanbod, met maar liefst twee jaar garantie, komen bekijken. Kijk voor alle overige informatie op de website.

Ardea Auto – www.ardeaauto.nl