Afbeelding

Kok Catering: ook in 2016 de beste culinaire verzorging op locatie!

Algemeen

DELFT – Het zal Kok Catering ook in het nieuwe jaar niet komen aanwaaien. Met hard werken en een goede visie kun je een hoop bereiken. Dat is in de afgelopen jaren zo geweest bij dit cateringbedrijf op het Delftechpark en zo zal het ook in het jaar 2016 zijn.

Kok Delftech Business Centre & Party Catering Service beschikt over verschillende vergaderzalen, congreszalen en een sfeervol restaurant annex lunchroom.
Milieu en duurzaamheid vormen thema's die voor veel mensen steeds meer aan belangrijkheid winnen. Steeds innovatiever weet Kok Catering hier op in te springen. Wel hetzelfde kwaliteitsproduct leveren, maar toch op een zo min mogelijk milieubelastende manier. Het bedrijf Kok Catering levert een steeds completer pakket, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de milieu- en duurzaamheidsaspecten. "Steeds meer verschuift onze functie op in de richting van dienstverlener", zegt John. "Niet meer alleen hapjes en drankjes op locatie, maar ook complete buffetten, de verlichting in de zaal, de versiering, kortom de hele entourage. Het pakket wordt steeds completer en groter."
De grootste uitdaging voor Kok Catering in het nieuwe jaar ligt in de poging het congresgedeelte steeds vastere vormen te geven. Graag wil John hier meer en meer klanten in verwerven. "Op locatie, maar natuurlijk ook gewoon in de Brederokamer, de Dekkerzaal en de Van den Vondelzaal in ons gebouw hier op het Delftechpark", zegt hij. "Een leuke sfeer hebben we al, hier beneden in het restaurantgedeelte en boven in de zalen, maar die kunnen we naar elke omstandigheid en gelegenheid veranderen. Wij kunnen het feestje maken. Je hoort en leest tegenwoordig ook veel over de vergrijzing. Hier spelen we ook regelmatig wel op in, door gezamenlijk iets te organiseren."
Het gebouw van Kok Catering is ook officiële trouwlocatie. Voor alle vragen heeft u altijd één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk. Met die persoon kunt u alle wensen bespreken, waarna een gerichte offerte wordt gemaakt. De klant moet de producten zien en proeven!
Kok Catering heeft een altijd up-to-date website en is ook op Facebook te volgen. Het hele team van Kok Catering wenst iedereen een voorspoedig 2016.

Bedrijf: Kok Catering
Adres: Delftechpark 29
Telefoon: (015) 275 52 08
Internet: www.kokdelftechpark.nl