Afbeelding

Brian Smit Aannemers- en Installatiebedrijf heeft het nog nooit zo druk gehad

lopende zaken

Editie: Week 16, Jaargang 23 |

Brian Smit voor de bedrijfsbus in zijn nieuwe woonomgeving, de Keizerin in Den Hoorn.

DELFT – Het gaat goed met Brian Smit Aannemers- en Installatiebedrijf. Voorheen ging hij altijd vanuit zijn huis aan de C. Fockstraat naar zijn klussen. Inmiddels is hij met zijn vrouw en kinderen verhuisd naar een nieuwbouwwoning aan de Keizerin in Den Hoorn . “Een nieuw huisje en we zijn nog volop bezig met de tuin”, zegt hij. “Ik heb in juli de sleutel gekregen en heb het sindsdien nog nooit zo druk gehad. Want het werk voor mijn aannemers- en installatiebedrijf gaat natuurlijk ook gewoon door.”

Voor velen is de bedrijfsbus van Brian Smit Aannemers- en Installatiebedrijf een vertrouwd gezicht in de omgeving. Een bus die Brian Smit twee jaar geleden heeft aangeschaft, een hele investering, die zich wel prima heeft uitbetaald. “Ik ben er blij mee om te constateren, dat ik ook weer steeds meer particulieren onder mijn klantenkring mag rekenen”, vertelt hij. “Het is erg leuk dat dit zo aantrekt.” Daarnaast is Brian Smit heel druk voor een energiebedrijf, woningcorporaties en in het vastgoedonderhoud. “Nu ben ik bijvoorbeeld bezig met een project, waarbij allemaal haspels en leidingwerk aangelegd moeten worden voor iedere woning onder de kruipruimte van een flat”, geeft hij aan. “Ik heb zonet ook een vloerverwarming in een woning aangebracht. Voor Eneco , dat is een vaste opdrachtgever van mij, en Woonbron, vervang ik veel kachels en geisers voor totale CV-installaties. Ik ben dus op een heel breed gebied werkzaam.”
Tussendoor wordt hij ook nog vaak opgeroepen om gaten door steen en beton te boren. Als kleine zelfstandige, kan Brian Smit altijd wel extra handen gebruiken. Hij heeft bijvoorbeeld altijd twee zzp'ers voor hem werken voor stucadoorswerk, schilderwerk en tegelwerkzaamheden. “Ja, zo blijf ik lekker bezig, want er is altijd wel iets te doen!”
Voor afspraken kunt u bellen naar (015) 263 00 00. Internet: www.aannemersmit.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12