Afbeelding

Van Kapel opent binnenkort de grootste verlichtingsshowroom van Delft

lopende zaken

Editie: Week 37, Jaargang 20 |

DELFT – Bij Van Kapel aan de Hugo de Grootstraat kunt u vanaf september terecht voor de grootste verlichtingsshowroom van Delft. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om vlak na de schoolvakantie groot uit te pakken.

Van Kapel heeft zich, naast een breed aanbod van elektronische apparatuur in alle prijsklassen, ook toegelegd op de verkoop van verlichting. Om hierbij met de tijd mee te gaan, richt het bedrijf zich vooral op de verkoop van LED-verlichting. “Dat is namelijk de verlichting die de toekomst heeft”, weet Corné van Kapel. “Deze lampen zijn een stuk vriendelijker in het energieverbruik en besparen op deze manier ook het milieu.”

Daarnaast, weet Van Kapel, heeft ook op het gebied van LED-verlichting de tijd niet stilgestaan. “Vroeger kenmerkte deze verlichting zich vooral door het koude, kille licht, maar dat is allang niet meer het geval.” Ook de armaturen waar de lampen in geplaatst worden, zijn allang niet meer hetzelfde als enkele jaren geleden. “Ook hierbij zie je dat er veel meer aandacht aan vormgeving en design besteed wordt. Bovendien kun je het licht tegenwoordig ook met de armaturen dimmen.”

Bij Van Kapel vindt u alleen topmerken tegen zeer scherpe prijzen. “Hierbij voert Philips wel de boventoon en van dit merk verkopen we ook de toplijn Lirio. Vanaf september hebben we op de bovenverdieping van ons pand aan de Hugo de Grootstraat een showroom van honderd vierkante meter. Hier kan de klant ons aanbod aan licht aan het werk zien.”

Bij Van Kapel kunnen niet alleen particulieren terecht voor hun verlichting. “We maken ook complete lichtplannen voor bedrijven. Hierbij komen onze mensen langs om verlichtingsberekeningen te maken om zo voor een zo goed mogelijke verlichting en werksfeer te zorgen. Want de invloed van de verlichting op het werkklimaat moet niet worden onderschat.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12