Afbeelding

Kerstoutlet in Delft, uniek in de regio!

lopende zaken

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

DELFT – Dit jaar is de opzet van de kerstafdeling van Rodenburg Home and Garden aan de Rijksstraatweg 11 volledig anders dan andere jaren.

Dit jaar wordt een ruim assortiment kerst- en decoratie-artikelen tegen absolute bodemprijzen aangeboden. Uitgangspunt in de Kerstoutlet is, dat de prijs tussen de 25 en 80 procent goedkoper is dan elders. Wie langskomt zal direct overtuigd zijn, de prijs is het bewijs!
Van kerstballen, slingers tot lantaarns. Van goud, zilver tot rood, er is voor ieder wat wils. Misschien niet de grootste kerstafdeling in de regio, maar nu wel de goedkoopste!
Gedurende de eerste week van de Kerstoutlet, van 1 tot en met 9 november a.s, serveert Rodenburg Home and Garden gratis koffie en thee met iets lekkers in het tuincafé op vertoon van uw klantenkaart of de advertentie in deze krant! Kom dus gezellig langs en beleef zelf deze nieuwe afdeling in het tuincentrum. Uiteraard wordt de winkel gezellig in kerstsfeer gebracht en kunt u bij Rodenburg Home and Garden nog steeds terecht voor het reguliere assortiment. Dieren, bloemen en planten blijven natuurlijk de basis! Telefoon: (015) 257 06 25. Internet: www.rodenburghomeandgarden.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12