Afbeelding

Delft is nieuw exclusief fitnesscentrum rijker

lopende zaken

DELFT – Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het uitgelezen moment om de inwoners van Delft kennis te laten maken met een, voor deze stad, vernieuwend fitnessconcept. Het nieuwe fitnesscentrum Health Center Delft aan de Papsouwselaan 291 opent op maandag 5 januari a.s. de deuren. Begin het jaar dus goed en vooral heel gezond en fit.

Net zoals vele anderen, want het nieuwe fitnesscentrum heeft al heel veel inschrijvingen binnen gekregen. Bij Health Center Delft kunt u gebruik maken van de allernieuwste fitnessapparatuur van TechnoGym om uw doelstellingen te bereiken. Deze apparatuur helpt u om uw algehele fitheid te verbeteren, het spiervolume te vergroten en strakker in uw vel te zitten. Kortom: om fitter te worden en te blijven. Health Center Delft maakt gebruik van de TechnoGym System Key. Hiermee wordt trainen een makkelijke en efficiënte bezigheid, die veel voldoening geeft. De TechnoGym Key leidt u door de training en geeft uw trainingsresultaten weer. Bij inschrijving ontvangt u deze ‘intelligente sleutel’, waarmee u toegang krijgt tot het Health Center, waarmee u uw locker kunt vergrendelen en die u tevens kunt gebruiken als betaalmiddel bij de bar. Met deze sleutel kunt u daarnaast alle apparatuur bedienen en uw op maat gemaakte trainingsschema bijhouden. 

Cardio Fitness is speciaal bedoeld om uw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren, te vergroten, te behouden en om vet te verbranden. Maar ook als u wilt revalideren zijn er goede mogelijkheden die u bij uw doelstelling(en) kunnen helpen, bijvoorbeeld bij de fysiotherapeut die een eigen praktijk krijgt bij Health Center Delft. Het fitnesscentrum heeft een uitgebreid Cardio Theater met daarin Loopbanden, Steppers, Bikes, Crosstrainers, Roeimachines en Waves. Activio Spinning is een revolutionaire les in de spinningwereld. Health Center Delft gaat gebruik maken van dit unieke systeem. Met dit spinning-systeem uit Zweden wordt een groepstraining toch persoonlijk. Andere groepslessen zijn Steps, Pilates en Aerobics. Daarbij komen er ook programma’s van Les Mills, zoals Body Combat, Body Pump en BodyStep. Kom langs tijdens het open weekend op 10 en 11 januari a.s. van 10.00 tot 16.00 uur!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12