Afbeelding

V&W Makelaars & Adviseurs en NuScheiden.nl verhuisd naar een nieuwe dynamische locatie

lopende zaken

Editie: Week 26, Jaargang 22 |

Het team voor het nieuwe pand in de Coenderstraat, met van links naar rechts: Roeland Eckenhaussen, Martijn Sprengers, Astrid van Dam, Matthijs Jongeneel en Arjen Cardinaal.

DELFT – Het Delftse Manhattan, zo kijken de medewerkers tegen hun nieuwe werklocatie aan. Het kantoor is namelijk verhuisd van het Oosteinde naar de Coenderstraat, tegenover het moderne stationsgebouw annex stadskantoor. Het pand huisvestte eerst een tandtechniker, maar oogt na een ingrijpende verbouwing als een modern kantoor. Een kantoor dat drie niveaus telt. De entreeruimte heeft een hoogte van 4 meter, waar secretaresse Astrid van Dam u graag van dienst is. Het achterste gedeelte is in totaal 5,50 meter hoog en is verdeeld in twee lagen.  “Elke steen is omgedraaid”, zegt Arjen Cardinaal, NVM-makelaar RMT. “Nu hebben we een modern kantoor op een locatie die volop in ontwikkeling is. Als het spoor straks ondergronds is, komt hier voor de deur een tweebaansweg, als vervanging van de Westvest die autoluw wordt. Met het stadskantoor zo vlak voor de deur zal er veel loop zijn, het is dus een erg gunstige locatie voor ons kantoor.”
Martijn Sprengers, die naast hypotheekadviseur, financieel planner ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur is: “Bij ons kantoor kun je dus naast makelaardij, taxaties en hypotheken ook terecht voor de volledige begeleiding bij echtscheiding. Ik probeer altijd een oplossing te vinden voor mensen die door een scheiding in een lastig parket zijn gekomen.
Roeland Eckenhaussen, kandidaat-makelaar en erkend hypotheekadviseur geeft aan: “Gemiddeld heeft ons kantoor veertig tot vijftig objecten in portefeuille, hierdoor kunnen wij altijd onze klanten een optimale service en begeleiding bieden. Wij krijgen dan ook de beste waardering van onze klanten op Funda in Delft.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
V&W Makelaars is in 1992 begonnen op de Gasthuislaan, huurde sinds 1998 het pand aan het Oosteinde en heeft in 2014 dit pand in de Coenderstraat gekocht. “Hier bouwen we verder aan de toekomst”, zegt Cardinaal. “Door de klant een goede service te bieden, klantgericht te zijn en goed naar alle wensen te luisteren.” Internet en telefoonnummers: www.NuScheiden.nl of (015) 215 99 99, delft.vwmakelaars.nl of (015) 214 29 09, www.vwadviseurs.nl of (015) 215 78 00.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12