Afbeelding

Passat GTE paradepaardje Volkswagen tijdens AutoRai

Algemeen

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

Het verkoopteam van Volkswagen Wittebrug kan niet wachten tot de nieuwe Passat GTE in de showroom staat.

Het is een memorabel jaar voor de Volkswagen Passat. Naast de uitverkiezing tot Auto van het Jaar 2015 verschijnt dit najaar de GTE-versie van de Passat op de markt. Op de AutoRai is dit model alvast te bewonderen, net als de nieuwe Touran – en meer. 

Volkswagen geeft hiermee haar hybride-lijn na de Golf GTE een daadkrachtig vervolg. De nieuwe Passat GTE combineert klasse en innovatie met oog voor het milieu: de krachtige motor heeft een vermogen van wel 160 kW (218 pk) en een CO2-uitstoot van slechts 37-39 g/km. Zo valt de Passat GTE in het voordelige bijtellingstarief van 7 procent. “Het is echt een van de must-see’s op de AutoRai dit jaar”, vindt verkoopadviseur Matthieu Beijleveld van Volkswagen Wittebrug. Bij de Delftse dealer kan men nu alvast intekenen om een nieuwe Passat GTE te reserveren.
Daarnaast kunnen de autoliefhebbers ook de nieuwe Volkswagen Touran komen bewonderen. De tweede generatie Touran is direct herkenbaar als grotere broer van de Golf Sportsvan. De MPV met vijf of zeven zitplaatsen is langer, breder en aanzienlijk ruimer van binnen. De kofferbak heeft een omvang van  1.040 liter voor de vijfzitter. Met het Fold-Flat stoelsysteem kan de Touran worden omgetoverd tot een klein busje, met een vlakke laadvloer en een bagageruimte van nagenoeg twee kuub. Zowel de Touran als de Passat GTE wordt nog dit jaar bij Volkswagen Wittebrug in de showroom verwacht.
Volkswagens andere ruimtewagen, de Sharan, heeft een facelift ondergaan. Meer luxe voor een lagere prijs, want de ruime MPV is nu leverbaar vanaf 43.490 euro. Bovendien wordt hij nu standaard geleverd als zevenzitter. Voor een ander succesnummer van het Duitse topmerk, de Caddy, staat ook een facelift op de rol. Volop nieuws dus van het VW-vlak tijdens deze AutoRai.
Bij Wittebrug zelf staan ook de nodige veranderingen op stapel. De werkplaats aan de Energieweg wordt uitgebreid tot maar liefst negen bruggen: deze werkzaamheden zijn op 20 mei afgerond. Door het samenvoegen van de showrooms van Stejer en Wittebrug op de locatie Energieweg zijn de nieuwste modellen van Volkswagen en Seat binnenkort op één en dezelfde plek te bewonderen.

Wittebrug Autodealer
Energieweg 5
2627 AP Delft
Telefoon: (015) 261 93 41
www.volkswagenwittebrug.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12