Mooi weer, dus tijd voor feest

Algemeen

Gert-Jan Rozema neemt met zijn verhuurbedrijf de organisatoren van een feest graag veel dingen uit handen.

DELFT – Het mooie weer staat gelukkig zo weer voor de deur. Dat betekent dat dit een uitgelezen periode is van voorbereiding en voorpret. Er zijn aanleidingen genoeg te bedenken voor een mooi feest: clubkampioenschappen, jubileumvieringen, buurtfeesten, het gezamenlijk Koninginnedag vieren in de buurt, eindexamenfeesten, het begin of einde van een vakantieperiode enzovoort.

Bij al dit soort feesten staat Rozema Verhuurbedrijf aan de Einsteinweg 14-16 u graag terzijde. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van party- en horecabenodigdheden. Sfeervol verlichte parasols, partytenten en kraampjes, leuke zitjes voor de dames en voor de heren statafels in de directe nabijheid van de biertap. Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die Rozema Verhuurbedrijf kan bieden. 

Het bedrijf kan u daarnaast, in samenwerking met een aantal regionale cateraars, de catering uit handen nemen. Van een smakelijk broodje met een kop soep en een gezonde salade of bittergarnituur tot en met een lopend buffet met of zonder attente bediening. Voor de kleintjes (en de groten natuurlijk) zijn er ijsjes, zakjes popcorn en suikerspinnen. Kijk ook naar het grote aanbod (fris-)dranken en wijnen. Om de organisatoren van een feest van dienst te zijn, is op de website een aankruislijst te vinden. Rozema Verhuurbedrijf is het jaar goed begonnen. De aangrenzende bedrijfsruimte is erbij genomen, wegens groei van het bedrijf en continue uitbreiding van het assortiment. Rozema Verhuurbedrijf biedt u een compleet concept: zorgeloos, naar uw stijl, sfeer en budget. Telefoon: (015) - 212 43 13. Internet: www.rozemaverhuur.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12