Vrouwen staan dinsdagavond centraal tijdens de Ladies Night op de schaatsbaan

Op de schaatsbaan is dinsdagavond van alles te doen voor vrouwen. (foto: Erick Kicken)

DELFT – De Schaatsbaan op de Beestenmarkt is dinsdagavond terrein voor vrouwen. Tijdens de Ladies Night is er speciaal voor hen van alles georganiseerd. Er zijn diverse gratis beautybehandelingen, vrouwen kunnen hun nagels laten stylen of hun voeten laten verwennen, kappers geven de beste haartips, er is een hapje en een drankje en uiteraard ontbreken de goodiebags niet.

Heel wat bedrijven werken aan de Ladies Night mee. De Kokkerie is er één van. Chefkok Yuri Verbeek heeft er al zin in. “We gaan hele luxe sandwiches serveren. We komen met een Italiaans wagentje, zo promoten we De Kokkerie.” Net als tijdens de vorige Ladies Night op de schaatsbaan gaat Verbeek de lekkerste sushi aan de vrouw brengen. “Die mogen ze gratis proeven. We doen alles om de dames te verwennen.” 

Ook Headline Haarmode is dinsdagavond van de partij. “We gaan met een aantal modellen laten zien wat we doen en waar we in onze salon voor staan”, vertelt Berry namens de Delftse kapsalon. De kapsters van Headline Haarmode gaan bij de modellen nieuwe kapsels aanbrengen om te laten zien wat ze in huis hebben. Daarnaast vertellen ze hoe je thuis makkelijk je eigen haar in model brengt. Dat is echter niet het enige. “Vrouwen kunnen dinsdag een vriendinnenbon krijgen. Daarmee mogen ze zich met z’n tweeën bij ons laten knippen voor de prijs van één. Daarnaast geven we informatie over onze producten en de huidige modelijnen. Vrouwen moeten dinsdagavond dus zeker even komen kijken op de schaatsbaan op de Beestenmarkt. 

Toegangskaarten voor de Ladies Night, die duurt van 19.30 tot 22.30 uur, kosten in de voorverkoop 15 euro (inclusief entree voor de schaatsbaan). Daarvan gaat 2 euro 50 naar het goede doel van de schaatsbaan: Pink Ribbon.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1