'Mijn goede voornemen voor 2015 is om op zondag vrij te zijn'

Editie: Week 51, Jaargang 22 |

Pim van den Akker kijkt tevreden terug op 2014, maar hoopt het in 2015 iets rustiger aan te doen. (foto: Flower Factor)

DELFT – Geen betere maand om op het afgelopen jaar terug te blikken dan de maand december. Dus vroegen we aan bloemsierkunstenaar Pim van den Akker (38), die onder meer op de landelijke tv op zoek ging naar Hollands Beste Bloemstylist en zijn zelf ontworpen Delfts Blauwe jurk niet geveild zag worden: Hoe is het nou?

– Hoe is het nou?
“Momenteel is het razend druk, want ik ben met mijn laatste werkdagen van het jaar bezig. Straks ga ik lekker twee weken bijkomen op Terschelling.”

– Hoe beviel je debuut op de landelijke televisie?
“Heel goed, het was waanzinnig leuk en ik heb heel mooie momenten meegemaakt. Van de kandidaten heb ik niet echt wat geleerd. Ik vond het vooral heel leuk om met een groep aan het programma te werken en het was interessant om te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij zo'n programma. Verder word je net wat vaker aangesproken op straat en ook dat is best leuk.”

– Hoe kijk je terug op het niet veilen van je Delfts Blauwe jurk?
“Met een dubbel gevoel. Aan de ene kant zou het mooi zijn als iemand de jurk had gekocht en hem een mooie plek had gegeven waar er veel mensen naar kunnen kijken. Anderzijds heb je er een paar maanden aan gewerkt en een relatie opgebouwd. Het voelde toch ook wel weer fijn toen de jurk terug kwam.”

– Hoe kijk je terug op 2014?
“Het ging vooral heel snel voorbij. Qua werk heb ik een bijzonder afwisselend, uitdagend en enerverend jaar gehad. Ik ben de hele wereld over gereisd, heb een platform opgericht dat enorm succesvol is en heb aan veel leuke opdrachten gewerkt. Ik heb dit jaar zeven dagen per week gewerkt; mijn goede voornemen voor 2015 is om in ieder geval de zondag vrij te zijn. Kijken hoe lang ik dat volhoud...”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1