Cursus Fotografie voor beginners bij Talens

DELFT – Talens Foto aan de Markt 36 begint in het nieuwe jaar weer met een nieuwe serie cursussen. In de fotocursus ‘Praktijk en theorie reflex fotografie’ van Talens Foto krijgen de cursisten de betekenis van basisbegrippen als belichting, sluitertijden, diafragma en scherpte/diepte uitgelegd.

Ook is er volop aandacht voor de compositie en het hiervoor essentiële gericht leren kijken. Verder behandelt de docent onderwerpen als: verschillende soorten objectieven, films, filters en dergelijke. U wordt niet overspoeld met theorie, maar krijgt genoeg informatie om met plezier uw hobby uit te oefenen en prachtige resultaten te bewerkstelligen. 

U dient in het bezit te zijn van een spiegelreflex camera. Die mag zowel analoog als digitaal zijn. U wordt verzocht om alle lesavonden uw eigen camera èn recent fotowerk mee te nemen. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen, voor zowel jong als oud. De cursus duurt zes avonden en de kosten zijn 159 euro inclusief BTW. De eerste groep begint op 16 januari en de tweede groep op 23 januari. Alle lesavonden beginnen om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.talensfoto.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1