Den Hoorn Pagina: berichten

Algemeen

Oud-Midden-Delflands Dictee DEN HOORN – In de kantine van voetbalvereniging SV Den Hoorn vindt op 6 april het Oud-Midden-Delflands Dictee plaats. Het dictee in oude streektaal is geschreven door Henk Tetteroo. Hij is bekend van de boeken ‘Kreen en Gruizig’ en ‘Wonen in woorden’. Aan het dictee doen teams uit de politiek, sportverenigingen, bedrijven, families en cultuur-, historische en agrarische verenigingen mee. Henk Tetteroo draagt zijn dictee vanaf 20.00 uur voor. Ook is er een muzikaal optreden van de Maxima’s. Voetbalvereniging SV Den Hoorn is te vinden aan de Zuidhoornseweg 4.

Meldpunt Bezorgd? geopend
MIDDEN-DELFLAND – Burgers en instellingen kunnen sinds kort bij het Meldpunt Bezorgd? melding maken van zorgwekkende situaties. De Gemeente Midden-Delfland heeft het meldpunt geopend. Als u wilt voorkomen dat de situatie uit de hand loopt, belt u het Meldpunt Bezorgd? Bij het meldpunt kunt u onder meer melding maken van mensen die zelf geen hulp zoeken (zogenoemde zorgwekkende zorgmijders); een eenzaam leven leiden (sociaal isolement); te maken hebben met huiselijk geweld of te maken hebben met ouderenmishandeling. Het meldpunt is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur via (0900) - 040 040 5 (lokaal tarief) of email meldpuntbezorgd@stichtingkwadraad.nl. Kijk voor meer informatie op internet: www.meldpuntbezorgd.nl.

Expositie in Op Hodenpijl
SCHIPLUIDEN – In de kerk van Op Hodenpijl zijn van 7 tot en met 19 april ongeveer vijftien schilderijen van verschillende kunstenaars te bezichtigen. Het is een bijzondere expositie, want de werken worden uiteindelijk geveild voor het goede doel. Tijdens de veiling van het Roparun Benefiet Diner op 19 april kan men op de schilderijen bieden. De kerk van Op Hodenpijl is voor deze expositie geopend vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis. Op Hodenpijl is te vinden aan de Rijksstraatweg 20-22.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12