Service en diversiteit bij Penders Voetzorg aan de Reinier de Graafweg

Algemeen

Wim Custers: "Het is belangrijk dat de voet speciale aandacht krijgt om de vrijheid en mobiliteit van de mens te bevorderen.”

DELFT - Een zo breed mogelijk pakket aanbieden op het gebied van voeten en schoenen, dat is het streven van Penders Voetzorg. In het Sophiarevalidatiecentrum in Delft is het bedrijf gevestigd dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het leveren van deskundige, professionele en klantgerichte oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen vanuit een multidisciplinaire benadering.

“Pijn aan de voeten beperkt de vrijheid van een mens”, benadrukt Wim Custers. “Het is dus belangrijk dat de voet speciale aandacht krijgt om de vrijheid en mobiliteit van de mens te bevorderen.” 

Penders Voetzorg in Delft is het eerste filiaal naast het hoofdkantoor in Limburg. Inmiddels zijn er nog negen filialen bijgekomen waarvan er ook één in Rotterdam, één in Den Haag en één in Gouda is te vinden. Bovendien is in Gouda een looplab geopend waarmee Penders Voetzorg wil groeien op onderzoeksgebied. 

Het Delftse filiaal heeft een goede samenwerking met de artsen van Het revalidatiecentrum en het Reinier de Graaf Gasthuis, waarvan veel doorverwijzingen komen. Er zijn wekelijks gezamenlijke spreekuren en is er ook een spreekuur met de kinderrevalidatie. 

Als een klant een bepaalde schoen aangemeten krijgt, wordt er van de voet een gipsafdruk gemaakt. Vervolgens worden er mallen gegoten en schoenen op maat gemaakt. Iedere klant kan zelf kiezen hoe zijn schoen eruit komt te zien en in welke kleuren hij de schoenen wil dragen. “Het is niet meer zoals vroeger dat elke kleur mag, als het maar zwart is”, geeft Custers aan. “Onze schoenen zien er gewoon modern uit.” 

Het zo goed mogelijk regelen van de nazorg is een speerpunt van Penders Voetzorg. Klanten krijgen vast een jaarlijkse controle en als het voor die tijd niet goed gaat, kunnen ze gemakkelijk eerder langskomen. Op die manier wordt een lange termijnrelatie met de klant onderhouden. Zie voor meer informatie de website www.pendersvoetzorg.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12