Een houten vloer en vloerverwarming, een ideale combinatie

Algemeen

NAALDWIJK – Over de vele voordelen van vloerverwarming ten opzichte van radiatorverwarming is iedereen het wel eens. Vloerverwarming geeft de warmte als stralingswarmte van beneden naar boven.

Een groot voordeel is dat een normale huiskamertemperatuur te bereiken is met een aanzienlijk lager stookpatroon. Wel worden er door sommigen nog altijd vraagtekens gezet bij de combinatie van vloerverwarming en een houten vloer. Dat is geheel ten onrechte, kan men u bij Floors for You aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk vertellen. De bedenkingen berusten vaak op het onbekende, men houdt geen rekening met de nieuwste technieken. In onze buurlanden is deze combinatie al decennialang een veel toegepaste manier. 

Inmiddels heeft Floors for You ook al weer vele jaren ervaring met deze combinatie. U kunt hier terecht voor een houten vloer op uw bestaande vloerverwarming, maar de medewerkers van Floors for You kunnen ook een heel verwarmingssysteem voor u installeren. Daarbij wordt gewerkt met de nieuwste technieken. Eerst worden de slangen direct onder de houten vloer geplaatst, waardoor het rendement ongekend hoog is. Het systeem beschikt over een computer, die ervoor zorgt dat de temperatuur niet boven het toegestane aantal graden komt. Die computer neemt dus eigenlijk de hele garantie voor zijn rekening. Bij het toepassen van vloerverwarming bij een houten vloer is het belangrijkste punt de kwaliteit. In alle opzichten moeten bij deze combinatie de beste materialen worden toegepast. Dat geldt voor het vloerdeel, de lijm en de installatie. Meer weten? Kom langs en laat u uitgebreid informeren. Telefoon: (0174) - 63 09 60. Internet: www.floorsforyou.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12