Afbeelding

Spectaculaire prijsacties bij het jubilerende Floors For You

lopende zaken

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

Floors For You biedt u het beste van twee werelden: scherpe prijzen van een groothandel en de klantgerichtheid van een zelfstandig winkelier.

NAALDWIJK - Bent u op zoek naar een houten of laminaat vloer van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan loont het om bij Floors For You binnen te stappen. Het bedrijf viert dit jaar zijn 12,5 jarig bestaan! Een succesformule die zich al zo lang bewijst, daar moeten de klanten van mee profiteren. Bij het bedrijf aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk zijn er voor de klanten momenteel dan ook heel aantrekkelijke prijsacties. Kom langs in de showroom, kom de acties zelf bekijken of laat u informeren door de vakkundige medewerkers. In Naaldwijk vindt u namelijk de vloer die bij u past. Floors For You is al 12,5 jaar een begrip in de regio als het gaat om op maat gemaakte houten vloeren. “Onze roots liggen bij de echte houten vloeren, ons bedrijf is namelijk ontstaan uit een meubelmakerij. Van daaruit zijn we gegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in houten vloeren. Daarnaast bieden we ook laminaat aan om ons aanbod compleet te maken”, introduceert Gert Petri zijn bedrijf. “Daarbij is onze manier van werken heel anders dan men gewend is. We hebben onze eigen productielijn en een eigen showroom. Klanten kunnen alle producten komen bekijken, aanraken en uitkiezen. Eigenlijk wordt de vloer dan gemaakt waar de klant bij staat.”

Deze combinatie van Floors For You biedt u het beste van twee werelden. Scherpe prijzen die u van een groothandel mag verwachten én de klantgerichtheid van een zelfstandige winkelier. “Daarom kunnen we de prijzen voor de klant laag houden, omdat we geen gebruik maken van tussenhandel en winkels.” Floors For You biedt u een breed spectrum aan soorten vloeren. Van eenvoudige lamellen tot de meest prachtige massieve vloeren. “Alles is mogelijk, de klant bepaalt het formaat, de kleur en samenstelling van het product. Iedereen die op zoek is naar een houten vloer kan langs komen om zijn of haar ideale vloer uit te kiezen.” Telefoon: (0174) 63 09 60. Internet: www.floorsforyou.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12