Huizen kijken met een glas bubbels

Algemeen

De makelaars Björnd Arendsen (links) en Bart Hendriks zijn tijdens de open-huizen-route op kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

DELFT – Een open-huizen-route in de avonduren, het is weer eens iets heel anders. Deze speciale gelegenheid om ’s avonds huizen te bezichtigen wordt u geboden door Björnd Makelaardij.

De open-huizen-route vindt plaats op donderdag 29 januari a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur. In alle deelnemende woningen wacht u in elk geval een glas heerlijke Spaanse champagne, beschikbaar gesteld door Arjan de Jong van de drankenspeciaalzaak Wines & Whiskies aan de Voldersgracht. “Tijdens deze speciale avond geven de bewoners zelf de rondleiding door het huis”, zegt Björnd. “Ons team is op kantoor aanwezig om telefonisch vragen te beantwoorden. Eventueel kunnen wij ook snel ter plaatse zijn, mocht daar aanleiding voor zijn.” Met een totaal van 22 deelnemende woningen is er tijdens de open-huizen-route van Björnd Makelaardij heel wat te kiezen. 

U kunt deze avond dus zeker meer huizen achter elkaar bezichtigen. Het gaat om woningen door heel Delft en ook in Emerald is een flink aantal huizen opengesteld. “In de avonduren, met een glaasje bubbels: alle ingrediënten zijn aanwezig om huizen te bekijken in een gezellige ambiance. Wij vinden dat de mensen wel een feestje hebben verdiend. Want ondanks de vaak negatieve berichtgeving door de media kan dit wel degelijk een heel leuk jaar worden. Het jaar is realistischer begonnen, met lagere vraagprijzen, dat klopt. Maar juist daardoor is kópen nu een stuk interessanter geworden. Als iemand inderdaad naar aanleiding van deze open-huizen-route een huis koopt, krijgt hij er vanzelfsprekend ook een prima fles champagne bij!” Kijk voor alle deelnemende woningen op www.bjornd.nl of www.funda.nl. Björnd Makelaardij is te vinden aan de Oude Delft 103. Telefoon: (015) - 213 51 39.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12