Een knikarmscherm voor comfort en bescherming

Algemeen

Nedlux biedt de klant altijd kwaliteit, maatwerk en service op het gebied van zonwering.

Het is heerlijk als de zon schijnt, maar in huis kan dat ook lastig zijn. Gelukkig is er daarom zonwering uitgevonden. Wie slim is, komt nu al naar de showroom en zit er gezellig en goed beschermd bij voordat de zon echt gaat schijnen. Nedlux is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in zonwering en raamdecoratie voor binnen en buiten.

Omdat de consument tegenwoordig hoge eisen stelt op het gebied van comfort heeft Nedlux momenteel twee pakketten in combinatie met een knikarmscherm, voor optimaal bedieningsgemak. Het Comfort Pakket bestaat uit een Somfymotor met afstandsbediening en een zon- en windsensor. Normaal gesproken kost deze combinatie 504 euro, maar nu betaalt u er slechts 299 euro voor. Het Comfort Plus Pakket bestaat uit een Somfymotor met afstandsbediening, een draadloze zonsensor en windsensor. U betaalt hier 429 euro voor, terwijl de prijs normaal 552 euro is. 

Sensoren kunnen ervoor zorgen dat de schermen automatisch uit- en ingaan. Dat is heerlijk comfortabel, want de gebruiker heeft er zelf weinig omkijken naar. Bovendien voorkomt dit verkleuringen van de vloer en meubels. Als u niet thuis bent en de zon gaat fel schijnen, dan bent u ervan verzekerd dat het zonnescherm tòch bescherming biedt. Deze automatische zonneschermen zorgen ook voor een groter gevoel van veiligheid. De indruk wordt zo namelijk gewekt dat u gewoon thuis bent. Hierdoor zullen inbrekers niet gauw uw huis uitkiezen. Service van meten tot montage, dat is het credo van Nedlux aan de Van Foreestweg 8. Nedlux begeleidt de klant in het hele traject, vanaf de aankoop van de producten tot en met de montage. In de showroom vindt u verder onder andere een veelzijdige collectie horizontale en verticale jaloezieën, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen, paneelgordijnen en horren, uitvalschermen, knikarmschermen, screens, rolluiken en markiezen. 

Telefoon: (015) - 212 51 23. Internet: www.nedlux.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12