Het is maar dat u het weet: zondag 29 juni

Algemeen

In Wijkcentrum Wippolder is op dinsdag 1 juli een contactochtend voor mantelzorgers uit Delft en omstreken. Het wordt een ontspannende ochtend op een andere locatie dan de gebruikelijke, omdat het de laatste contactochtend voor de zomervakantie is. Aanmelden is verplicht en kan via telefoonnummer 015 - 251 79 11 of via het emailadres informelezorg@careyn.nl.

Stichting Dea Dia viert op donderdag 3 juli haar éénjarig bestaan op de Delftlandhoeve. Voor leden, vrouwelijke relaties en vriendinnen wordt er deze dag groots uitgepakt. Deelnemers beginnen met een fietstocht naar de Delftlandhoeve en ze genieten ’s avonds van live-muziek. Ook is er een biologische barbecue. Geïnteresseerden vinden meer informatie over de bijeenkomst, toegang en aanmelding op www.deadia.net. o In Het Legermuseum is vanaf 18 juli de familietentoonstelling Dappere Dieren te bezichtigen. 

Elke week is er een ander dier met zijn trainer in het buitentheater. Dagelijks is er een aantal shows te bezoeken. Kijk op www.legermuseum.nl voor de exacte tijden van de shows. o Meester-beiaardier Boudewijn Zwart, de stadsbeiaardier van Amsterdam, Dordrecht en Gouda, bespeelt op dinsdag 1 juli van 19.00 tot 20.00 uur het carillon van de Nieuwe Kerk in Delft. Een gratis programmaboekje voor dit gratis te beluisteren vijfde zomeravondconcert is deze avond op de Markt verkrijgbaar. 

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Regio Delft organiseert van 27 juni tot en met 25 juli 2008 een tentoonstelling over Marters in de bibliotheek Den Hoorn aan het Fluitekruid 62. De tentoonstelling geeft een beeld van het leven van de wezel, de bunzing, de hermelijn en de Amerikaanse nerts. Deze soorten worden ook wel de kleine marters genoemd. 

De CDJA afdeling Delft-Westland-Oostland is een onderzoek begonnen naar het jongerenbeleid in vijf gemeenten uit de regio. Op woensdag 9 juli a.s. wordt in het kader van dit project vanaf 19.30 uur een brainstormsessie gehouden in het Raadhuis in Delft. Alle jongeren uit de regio die geïnteresseerd zijn in of die graag hun mening willen geven over het jongerenbeleid van de gemeenten zijn welkom. 

De Gemeenten Delft, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar hebben afgelopen donderdag een Digitale Sociale Kaart gelanceerd. Op deze website is informatie te vinden over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen. De Digitale Sociale kaart is een openbaar digitaal bestand dat toegankelijk is via de website www.socialekaart.net.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12