Afbeelding

Voelt zich thuisbij RODI

Algemeen

Editie: Week 2, Jaargang 22 |

Richard van Galen Transport en Montage voelt zich thuis bij RODI

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.
Deze week is dat Richard van Galen, die zijn Opel Vivaro bedrijfsbus liet beletteren. “Dat is supergoed gedaan”, vindt hij. “Ik kreeg eerst een opzet via de mail. Het enige wat ik daaraan heb aangepast, is dat ik de QR-code op een andere plek wilde. Verder vond ik het ontwerp helemaal goed.” Net als het eindresultaat. “Ik ben dik tevreden.” Van Galen werd door een bekende van zijn voetbalclub DHL gewezen op de kwaliteiten van RODI Media. “Dat was een goede tip.”
Richard van Galen Transport en Montage kan worden gebeld voor vervoersdiensten, zoals kleine verhuizingen. “Ik word ook nog wel eens ingeschakeld voor containervervoer en om iets te vervoeren èn te monteren.” Richard van Galen is in het bezit van een NIWO-vergunning en is bereikbaar via telefoonnummer 06-14160016 of e-mailadres richardvangalen@caiway.nl. Wilt u meer informatie over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12