Klanten verwend bij jubileumfeest bouwmarkt

Algemeen

DELFT – Bij Formido Ypenburg aan de Brasserskade 221 is rondom het Paasweekeinde het tienjarig jubileum van de bouwmarkt gevierd. Alle klanten zijn op gepaste wijze verwend. In een speciale actie was de tuinaarde vanaf vrijdag verkrijgbaar tegen een absolute bodemprijs.

Omdat veel mensen rond deze tijd hun tuin zomerklaar gaan maken, was er een ruime partij aarde en plantjes ingekocht. Juist nu konden deze tegen heel scherpe prijzen worden aangeboden. Op zaterdag was er een rodeowedstrijd, waar diverse prijzen mee te winnen waren. De eerste prijs was een bedrag van 100 euro. 

Ook de kleintjes werden niet vergeten. Op zaterdag 18 april j.l. zijn twee zwembaden uitgereikt aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Het klapstuk was de roofvogelshow, die werd verzorgd door Alex. Bezoekers gingen in groten getale op de foto met een mooie uil of een arend. Tijdens het hele weekend zijn er een heleboel foto’s gemaakt. Op de site http://formido-ypenburg.hyves.nl/ vindt u er meer dan 450. Gedurende het hele weekend werd de inwendige mens niet vergeten: volop soesjes, cake, limonade, hapjes, pannenkoeken, koffie en thee en voor de echte liefhebber zelfs een wijntje. Formido Ypenburg denkt dat het niemand aan iets heeft ontbroken. Het was lekker druk en heel gezellig, met een schitterend weertje.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12