Win het ultieme Kerstcadeau

Algemeen

DELFT - Speciaal voor de lezers van de krant Delft op Zondag is het mogelijk om het ultieme Kerstcadeau te winnen. Doe mee en maak kans op deze prachtige prijs: met twee personen Kerstshoppen per cruiseschip, ter waarde van 598 euro. Op zeer comfortabele wijze ontdekt u dan de leukste Kerststeden langs de romantische ‘winter-Rijn'.

De prachtig versierde schepen varen langs sprookjesachtige winterlandschappen en bruisende steden vol fonkelende Kerstlichtjes. U maakt kennis met de wereldberoemde Duitse Kerstmarkten in Düsseldorf en Keulen, waar u de leukste Kerstcadeautjes kunt vinden en waar u kunt proeven van typische winterse lekkernijen als Glühwein en Weihnachts-Pfannkuchen. Aan boord van de Serenade 2 kunt u genieten van de uitstekende verzorging, heerlijke diners en uiteraard de gezellige sfeer. Een riviercruise tijdens de Kerstperiode is voor iedereen een geweldige en onvergetelijke ervaring. De cruise duurt van 13 december tot 17 december. Wie mee wil, moet deze vraag beantwoorden:

- Hoe hoog (in procenten) is de leesdichtheid van de krant Delft op Zondag?

E-mail het juiste antwoord uiterlijk zondag 21 november naar mailto:leo@delftopzondag.nl?subject=via%20delftopzondag.nl. De winnaar wordt in de editie van zondag 28 november a.s. bekendgemaakt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12