Introductie van Mondego bij zonweringspecialist

Algemeen

DELFT – Service van meten tot montage, dat is het credo van NEDLUX aan de Van Foreestweg 8. Deze winkel is al bijna twintig jaar gespecialiseerd in zonwering en raamdecoratie, voor binnen en buiten. NEDLUX begeleidt de klant in het hele traject vanaf de aankoop van de producten tot en met de montage.

Momenteel vindt u in de showroom van NEDLUX een nieuw model zonnescherm, de Mondego. Zie voor de speciale introductieaanbieding op de Mondego de advertentie elders in deze krant. 

Momenteel krijgt u bovendien bij aankoop van een Mysun-zonnescherm met afstandbediening gratis een geïntegreerde windsensor. In de showroom vindt u verder onder meer een veelzijdige collectie horizontale en verticale jaloezieën, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen, paneelgordijnen en horren, uitvalschermen, knikarmschermen, screens, rolluiken en markiezen. 

Bij het bepalen van hun keuze worden klanten deskundig geholpen en wordt de tijd genomen om alle wensen door te nemen. “Ze komen hier binnen, krijgen een kop koffie en we bespreken gewoon alles,” zegt Conny Bazuin. “Nadat de klanten hun keuze hebben gemaakt, komt een vertegenwoordiger in de woning langs om de ramen op te meten.” Daarna wordt het werk op maat geleverd en gemonteerd. Deze service vindt NEDLUX vanzelfsprekend en het is dan ook bij de prijs inbegrepen. “Wij hebben een advies voor iedereen die erover denkt om buitenzonwering aan te schaffen: kom op tijd in verband met de te verwachten drukte in de zomer. Dus wie slim is, komt nu al naar de winkel en zit er gezellig en goed beschermd bij voordat de zon echt gaat schijnen.” Telefoon: (015) – 212 51 23. Internet: www.nedlux.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12