Afbeelding

Van Dalen voet & schoencentrum zet volgende stap in de vernieuwing

kijk op de wijk

Editie: Week 10, Jaargang 22 |

De vernieuwde winkel Van Dalen voet & schoencentrum, met modische comfortschoenen is afgelopen donderdag feestelijk heropend.

DELFT – De winkel van Van Dalen voet & schoencentrum, aan de Westlandseweg 9, zoals dit bedrijf tegenwoordig heet, is helemaal vernieuwd. De winkel is qua uitstraling sterk verbeterd. “De inrichting en de sfeer van de winkel waren gedateerd, maar na de verbouwing is de uitstraling helemaal van deze tijd”, zegt Erwin de Graaf, die het gezicht van de winkel is. “Na de naamswijziging was deze verbouwing de volgende stap in de vernieuwing van ons bedrijf. Onze schoenenwinkel is gespecialiseerd in schoenen voor de voet die wat meer aandacht nodig heeft. Dit betekent dat bijna alle schoenen in onze collectie een uitneembaar voetbed hebben, zodat steunzolen makkelijk toepasbaar zijn. Daarnaast hebben we diverse wijdtematen door de hele collectie heen. Voeten die meer aandacht nodig hebben, kunnen wij beter bedienen dan een gewone schoenenwinkel, er is namelijk veel expertise in huis.” Wat niet wil zeggen dat hier alleen maar klanten komen met moeilijke voeten, ook de klant die het draagcomfort van schoenen hoog in het vaandel heeft staan en er toch modisch bij wil lopen komt hier over de vloer. Comfortschoenen zijn tegenwoordig namelijk ook heel modisch, de comfortbranche pikt ook de modetrends steeds meer op. De collectie bestaat uit merken als Durea, Footnotes, Think, Mephisto, Solidus en Van Lier. De winkel is ooit opgezet als uitloop van de orthopedische tak binnen dit bedrijf, namelijk Van Dalen Orthopedie. Deze afdeling is nog steeds in dit bedrijf vertegenwoordigd, de werkplaats waar de maatwerkschoenen en steunzolen gemaakt worden is op de eerste verdieping. “Door het in huis hebben van expertise en verschillende disciplines heeft de klant het voordeel dat de lijnen kort zijn en wij hun makkelijk van advies kunnen voorzien en indien nodig kunnen doorverwijzen”, zegt De Graaf.
Tegenwoordig heeft Van Dalen voet & schoencentrum ook iedere vrijdag een (medische) pedicure in huis. Deze werkt op afspraak. “Een uitstekende uitbreiding van het dienstenaanbod”, vindt De Graaf. De vernieuwde winkel is afgelopen donderdag feestelijk heropend. Telefoon: (015) 285 21 25. Internet: www.lekker-lopen.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12