De hele maand juli kortingen tot 70 procent bij Klaas Vaak Bedden

  advertenties

Editie: Week 27, Jaargang 22 |

DELFT – Beddenspeciaalzaak Klaas Vaak Bedden aan het Vrouwenregt 12-15 gaat de hele maand juli opruimen! De nieuwe collectie komt namelijk binnenkort binnen. Daarom zijn er kortingen op de oude voorraad tot wel 70 procent! Wat te denken van matrassen, bodems, boxspring-sets, dekbedovertrekken, hoofdkussens, dekbedden en showmodellen, allemaal met hoge kortingen verkrijgbaar. Als er zo veel mogelijk zo snel mogelijk verkocht wordt, is er snel voldoende ruimte voor de nieuwe collectie.
Ander nieuws van Klaas Vaak Bedden! Wist u dat de meeste matrassen na vijf tot zeven jaar zijn afgeschreven en de betere matrassen na tien jaar?
Dat betekent dat niet alleen de ‘fut’ uit de matras gaat, maar… ook uit hygiënisch oogpunt moet u de matras na tien jaar eens vervangen.
Na tien jaar leeft er in uw bed meer dan u lief is en dat is niet gezond voor u. Dit geldt ook voor uw hoofdkussens. Deze tijd is de periode voor de grote schoonmaak van uw slaapkamer en dat komt goed uit, want... Klaas Vaak Bedden heeft voor zijn trouwe klanten, maar ook voor nieuwe klanten, de hele maand juli leuke acties bij aankoop van een nieuwe matras en/of hoofdkussen uit de oude collectie. “En wij voeren uw oude matras gratis en op een milieuvriendelijke manier af.”
Neemt u uw oude aankoopnota mee (ook nota’s van andere dan Klaas Vaak Bedden) naar de vernieuwde showroom om te bepalen hoe interessant het aanbod is.
De vaste klanten van Klaas Vaak Bedden kunnen beamen dat u voor slechts circa 0,29 euro per nacht een perfect slaapcomfort krijgt van de Sleep&Dream® matrassen.
Al bijna 35 jaar levert Klaas Vaak Bedden u perfect slaapcomfort, want ‘SLAPEN IS ONS VAK’.
De beddenspeciaalzaak Klaas Vaak Bedden aan het Vrouwenregt 12-15, 2611 KK in Delft heeft een totale metamorfose ondergaan. De begane grond van de winkel is helemaal gerestyled. Over het algemeen is het trouwens veel ruimer geworden, zodat de bedopstellingen in de showroom veel beter tot hun recht komen. Bent u ook benieuwd naar de veranderingen bij beddenspeciaalzaak Klaas Vaak Bedden? Breng dan zeker eens een bezoek en laat u deskundig adviseren. De medewerkers kunnen u alles vertellen wat u moet doen om weer een gezonde nachtrust te krijgen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1