Feestelijke opening vernieuwde Albert Heijn Brabantse Turfmarkt

Algemeen

De supermarktmanagers Jurgen Struijk en Thea Weerman heten u van harte welkom in de compleet vernieuwde Albert Heijn aan de Brabantse Turfmarkt.

DELFT – De Albert Heijn supermarkt aan de Brabantse Turfmarkt 33/43 is de afgelopen periode ingrijpend verbouwd. De winkel is ingericht volgens de allernieuwste Albert Heijn 3.0 formule. Afgelopen week vond de feestelijke heropening plaats.

 “Het is een oud monumentaal pand en de verbouwing was dus een hele klus”, zegt supermarktmanager Jurgen Struijk. “Logistiek gezien was het bijvoorbeeld lastig, de winkel is immers midden in de binnenstad. De kantines voor de werkmensen waren boven de gracht geplaatst. We waren eigenlijk net op tijd klaar, want een uur voor de opening werden de laatste puntjes op de i gezet.” De allernieuwste versie van Albert Heijn kenmerkt zich vooral door een andere warenindeling en een nieuwe inventaris. “Een groot deel van de producten staat achter glazen deuren”, zegt Struijk. “Dit betekent een grote energiebesparing en dus werken we mee aan een beter milieu. Voor wat betreft de warenindeling hebben we nu meer verse producten. Er zijn ook meer producten op verschillende afdelingen bij gekomen, zoals groenten, kaas, vleeswaren en maaltijden.” Bij deze grote operatie hebben Jurgen Struijk en zijn collega-supermarktmanager veel hulp gekregen van de andere Albert Heijn-filialen in Delft. “Ons personeel heeft bijvoorbeeld stage gelopen bij filialen die al omgevormd waren naar de nieuwste versie”, zegt Thea Weerman. “We denken de klanten van onze binnenstadwinkel weer prima te kunnen bedienen.” Ook benieuwd geworden? Kom dan zeker een keer langs. Telefoon: (015) 2190229.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12