Afbeelding

Heel Delft bruist op 3 augustus

Algemeen

Editie: Week 31, Jaargang 22 |

DELFT - Als het Varend Corso is langsgetrokken dan is er in Delft nog van alles te doen. De Delftse winkeliers hebben hun zaken geopend voor de Koopzondag. De Delftse horeca ontvangt het dorstige en hongerige publiek graag in de cafés en restaurants en op de schitterende Delftse terrassen.


Aantrekkelijk dagtarief
Publiek dat met de auto naar Delft komt kan van een buitenkansje profiteren. De dagtarieven van de Marktgarage, Zuidpoortgarage en de Phoenixgarage hebben hun dagtarief verlaagd tot 8 euro per dag. Vanaf de garages is het tien minuten lopen naar de Hooikade en de Scheepmakerij. Vanaf station Delft loopt men in drie minuten naar de locatie van de vlootschouw.


Corso op Volle Toeren
Jaarlijks wordt door het corsobestuur en artistiek leider Hans Hoogerwerf een thema voor het Varend Corso bedacht. Dit jaar luidt dat ‘Op Volle Toeren’. De inzenders van de corsoboten, waaronder schepen van de Gemeente Delft en de kernen Den Hoorn en Schipluiden zijn maanden bezig geweest om hun thema zo goed mogelijk op de boot uit te beelden. Het thema ‘Op Volle Toeren’ staat voor een muzikaal spektakel. Zo vaart Schipluiden mee met een boot die het leven van Ramses Shaffy uitbeeldt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12