Plak de sticker en win een Karrewiel Citystep

Algemeen

DELFT – Van bowling tot multifunctioneel uitgaanscentrum, dat is het verhaal van 25 jaar ’t Karrewiel aan de Paardenmarkt 74. Daarom is er tot het einde van het jaar een jubileum- retroactie. Een prijsvraag waarmee de openingsactie uit 1983 wordt herhaald: iedereen die, net als toen, met de speciale ‘I love Bowling ’t Karrewiel’-sticker op zijn auto of fiets wordt gespot, maakt kans op een speciale ‘white edition’ van de Karrewiel Citystep en vele andere prijzen.

 Gasterij ’t Karrewiel is immers behalve restaurant, bowlingcentrum en dagtochtorganisator ook verhuurder van de 50 knalgele Kickbike-steps die het Delftse autoluwe centrum doorkruisen. De steps worden los verhuurd, gecombineerd met de steppuzzeltocht Rol door Delft of - in combinatie met activiteiten en workshops in Delft-centrum - ingezet bij de dagtocht Delft moet je DOEN! Gasterij ’t Karrewiel heeft nog meer aantrekkelijke najaarsacties ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. Bij reservering van een familiefeestje is één kind per twee volwassenen gratis. Boek je een bedrijfsevenement, dan dineert iedere tiende persoon gratis. Bowlen is nog altijd een heel belangrijke activiteit in ‘t Karrewiel. “Het grandioze jubileumfeest van de bowlingvereniging met bijna 200 ‘huisbowlers’ was een absoluut hoogtepunt”, zegt eigenaar Marc Boekenstijn. “En het bewijs dat vader Koos het destijds goed zag door zijn groothandel in levensmiddelen om te bouwen tot bowlingcentrum.” Inmiddels is ook het discobowlen op woensdagmiddag en in het weekend ongekend populair. Alle informatie over Gasterij ’t Karrewiel en de jubileumacties is te vinden op www.karrewiel.nl. Vraag de ‘I love Bowling ’t Karrewiel’-sticker aan via de site of telefoonnummer (015) - 213 68 76.

Fotobijschrift: Met de retroactie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gasterij ’t Karrewiel kunt u een fantastische ‘white edition’ van de Karrewiel Citystep winnen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12