Suzan gaat genieten van het Top 2000-feest in Rotterdam

Algemeen

Editie: Week 52, Jaargang 20 |

REGIO - De laatste zaterdag van het jaar belooft voor Suzan de Visser een bijzondere te worden. Als groot fan van de Top 2000 én DJLuuk.NL komen die op 29 december samen bij het Top 2000-feest bij Airport Dancing in Rotterdam. “Dat wordt een superavond”, verwacht de 45-jarige Delftse.

In de luwte van Rotterdam The Hague Airport is het in het Regardz Airport Hotel op de laatste zaterdag van de maand dubbel feest. Dan beklimt naast DJ Roeland ook DJLuuk.NL het podium. In twee zalen staan er rond de 250 35-plussers te dansen. “Ik ga al jaren naar feestjes van DJ Luuk in Delft en Rijswijk”, vertelt De Visser. “Maar sinds hij de laatste zaterdag bij Airport Dancing draait, ben ik daar ook steeds bij.”

Op 29 december is zaal 1 zoals de wekelijkse dansavond en staat zaal 2 in het teken van een thema. “In oktober was dat ABBA, eind november hadden we de Motown Soul Party en nu de Top 2000”, legt organisator Marc Friebel uit. “Gezien het succes van de feesten in oktober en november verwachten we ook nu een volle bak. En ook in 2013 gaan we door met thema’s op die laatste zaterdag van de maand.”

Ook DJLuuk.NL, die vanavond (zaterdagavond 22 december) in het Delftse Onder Ons staat met ‘Boogie Wonderland’, is enthousiast. “Je ziet dat mensen zo’n thema één keer per maand erg leuk vinden. Zeker omdat de toegangsprijs van 10 euro dezelfde is als bij het reguliere Airport Dancing. Het is duidelijk een succes. Voor de vaste bezoekers, maar ook voor mensen die voor het eerst komen.”

Voor Suzan de Visser mag het snel 29 december zijn. “Die liedjes uit de Top 2000 zijn al geweldig en reken er maar op dat Luuk daar de dansbare pareltjes uithaalt. Zeker weten dat de dansvloer de hele avond gevuld zal zijn.” Voor meer informatie:

www.airportdancing.nl,
www.djluuk.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12