Club SportsArt Fitness kleurde in de maand oktober helemaal groen

  advertenties

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

Club SportsArt Fitness kleurde in de maand oktober helemaal groen

DELFT – Bij Club SportsArt Fitness was het de afgelopen maand alles 'groen' wat de klok sloeg. De hele maand oktober stond namelijk in het teken van het thema 'Go Green'. Dit staat voor een gezonde levensstijl, waar natuurlijk sporten en gezonde voeding bij hoort. Aan het einde van de maand zijn ook de ondertussen zeer gewilde Club SportsArt Fitness Awards uitgereikt.

Helemaal in het teken van het thema 'Go Green' werden de bezoekers van Club SportsArt Fitness uitgenodigd om in een passende outfit te komen sporten. Vanaf de eerste dag van oktober zag je in het fitnesscentrum ontzettend veel mensen in groene sportkleding. “De ene nog gekker dan de andere”, blikt Odette Immers terug. “Het was heel leuk om te zien hoeveel aandacht onze bezoekers hadden geschonken aan het thema.”
Odette Immers en de andere medewerkers van Club SportsArt Fitness hebben wel gemerkt dat de bezoekers veel meer sfeer ervaren, nu er begonnen is met thema's. Om dit nog eens extra te benadrukken, worden aan het einde van elke themamaand Awards uitgereikt. De eerste twee Awards gingen naar de bezoekers Tineke Baart en Joop Bommelé. “De Award voor Beste Outfit ging naar Tineke Baart”, vertelt Odette. “Ze had om de dag iets anders aan, maar wel altijd in het groen en gekker dan gek kon niet. De andere Award was voor Joop Bommelé, die in de themamaand 'Go Green' ons fitnesscentrum het meest heeft bezocht. Dat niet alleen, maar hij heeft ook de meeste energie opgewekt op de cardio-apparatuur. Hij is een heel trouwe bezoeker van ons fitnesscentrum, want hij is normaal gesproken ook elke dag aanwezig. Joop haalt op de cardio-apparatuur wel 100 kilometer per dag.”
Volgens Odette Immers heeft SportsArt Fitness met de eerste themamaand het gewenste doel bereikt. Dat belooft veel goeds voor de volgende themamaanden. In de maand november is het thema 'Go Black & White' en voor december is het 'Go Gold on Christmas'. “Vooral bij dat laatste thema kun je het weer zo gek maken als je wilt”, vertelt Odette, die overigens ook heel tevreden terug kijkt op het bezoek van de complete selectie van ADO Den Haag. “De spelers van deze voetbalclub hebben gedurende een hele middag kennis kunnen maken met ons fitnesscentrum en gebruik kunnen maken van alle toestellen. Ook de selectie van honkbalvereniging Neptunus hebben wij graag in ons fitnesscentrum mogen ontvangen.”
Club SportsArt Fitness is het enige fitnesscentrum in Delft waar de cardio-apparatuur groene energie op kan wekken. Terwijl de sporter aan het werk is, wordt er automatisch groene energie opgewekt, die weer gebruikt wordt in de sportschool. Odette Immers is blij dat haar team veel mensen bewust heeft kunnen maken van het belang van groene energie, gezonde voeding en vooral ook milieubewust vervoer. “In het fitnesscentrum konden onze bezoekers bijvoorbeeld ook een elektrische auto, een elektrische scooter en een elektrische fiets bewonderen, beschikbaar gesteld door Autobedrijf Preuninger, Sunder Bromfietsen en Wijtman Tweewielers. Leuk dat deze drie bedrijven uit onze regio zo goed met ons hebben willen samenwerken.”
Bij Club SportsArt Fitness zijn de thema's de smaakmakers, in één woord Fantastisch.

Wilt u ook van de gezellige sfeer proeven bij Club SportsArt Fitness? Actie tot 1 december 2014:
1 maand onbeperkt sporten voor 30 euro of 3 maanden onbeperkt sporten 75 euro.

Bedrijf: Club SportsArt Fitness
Adres:  Industriestraat 16
Telefoon: (015) 256 62 22
Internet: www.club-sportsartfitness.nl
Facebook: Club SportsArt Fitness

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1