Afbeelding

ZOMERfestival begint verkoop tijdens singer-songwriteravond

Algemeen

Editie: Week 13, Jaargang 22 |

DELFT - De eerste rokjes zijn gesignaleerd en de terrassen zijn al weken bemand. De lente is er vroeg bij dit jaar. Toch kijkt de organisatie van het ZOMERfestival nu al uit naar de zomer.

Op donderdag 3 april combineert het festival daarom de feestelijke start van de kaartverkoop met de tweede ronde van de singer-songwriter contest. Daarmee slaan vroege vogels meteen twee vliegen in een klap. Een avond vol muziek én een fikse korting op tickets. Vroege vogels die de start van het festivalseizoen vieren, mogen namelijk voor slechts een tientje naar het festival.
Het ZOMERfestival neemt vast een voorschot op de zomer en organiseert een feestelijke start van de kaartverkoop en een singer-songwriter avond ineen. Wees er op donderdag 3 april dus vanaf 19.00 uur bij in café Bricks & Barrels aan de Voldersgracht 17 en koop jouw ticket-to-sunshine. De eerste honderd ZOMERfestival-kaarten gaan alleen die avond voor slechts 10 euro per stuk over de toonbank. Na 3 april koop je de tickets voor de normale prijs van 20 euro of 15 euro (studenten) via de websites zomerfestival.tudelft.nl en facebook.com/zfdelft.


Natuurlijk draait het 3 april vooral ook om de muziek. Ook de tweede ronde van de ‘zomers zwoele’ singer-songwriter contest vindt plaats in café Bricks & Barrels in Delft. Vier singer-songwriters zingen en spelen dan de sterren van de hemel. De winnaars eindigen niet alleen in de finale, maar ook op het podium tijdens het festival; tussen muzikale acts als De Staat en Chef’s Special. Naast dit jonge muzikale talent kan iedereen deze avond meegenieten van Sofia Dragt, vorig jaar nog in De Beste Singer Songwriter, Grote Prijs van Nederland en De Wereld Draait Door. Zij sluit de avond met haar warme stem en spel helemaal zomers af.
De Staat, the hospital of the future, Chef’ Special, drone flights, Gabriel Ananda, de Botanische Tuin safari, Maaike Oubouter en dropboarden over de Schie. De historische binnenstad van Delft is 23, 24 en 25 mei één groot podium voor muziek, food, art, spoken word en technologie. Met de sfeer van Motel Mozaique, de energie van STRP, de verrassende cuisine van Rollende Keukens en het stadsgevoel van de Parade. Mix dat met dé technologie en innovatie van de toekomst en er rolt op 23, 24 en 25 mei een knetterend ZOMERfestival uit de (3D)printer.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12