Afbeelding

Koop snel kaarten voor de Opwarmavond in januari!

Algemeen

Editie: Week 49, Jaargang 20 |

Voorzitter Dolf Nowee van de Opwarmcommissie kan al bijna niet wachten tot het januari is.

DELFT – De gezamenlijke Delftse carnavalsverenigingen organiseren op 26 januari de jaarlijkse Opwarmavond in Sporthal Kerkpolder. Voorzitter Dolf Nowee van de Opwarmcommissie is er maar weer wat enthousiast over: “Vooral over de inzet van al die vrijwilligers die het feest mogelijk maken. Zij zijn vanaf s morgens vroeg tot ver na sluiting bezig om alles in orde te brengen voor dit feest der feesten in het Kabbelgat. Het enthousiasme van de bezoekers en hun vaak schitterende carnavalskleding is een bewijs dat carnaval ook in Delft nog steeds goed gevierd wordt. Elk jaar proberen we weer wat te verbeteren.”

Dit jaar zal er een grote verwarmde tent worden geplaatst zodat er meer ruimte is voor toiletvoorziening, garderobe en ontvangst. Ook blijven de toegang en consumptieprijzen ongewijzigd: 13 euro entree en 2 euro per consumptiemunt. Dit jaar zijn er optredens van ‘Helemaal Hollands’ en het ‘Feestteam’. Het geheel wordt omlijst door Disco Rainbow. In de kleine zaal spelen alle deelnemende Delftse boerenkapellen, afgewisseld door Disco ‘Martin Green’. De zaal is open vanaf 19.30 uur en om 01.00 uur is de avond ten einde. Toegang is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en niet vergeten: Carnavalskleding en garderobe zijn verplicht. Er is maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen en op is op!

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende carnavalsverenigingen: De Fuilspuiters, Brands Happers, Goud van Oud, De Olijkers, Kalfskoppen en de Sepneuten. Kaarten zijn ook te koop bij Feestartikelenhuis Brehm (Nieuwe Langendijk 77), VakantieXperts Van der Werff (In de Hoven), ’t Koopjeshuis (Simonsstraat 45), Van der Plank Tweewielers (Papsouwselaan 135) en Feestartikelenhuis Funnys (Oosteinde 141).

Delft op Zondag geeft 10 x 2 gratis kaarten weg. Wil je kans maken op twee kaarten? Mail dan het juiste antwoord op de volgende vraag naar leo@delftopzondag.nl. ‘Wie was de Stadsprins van het seizoen 1996-1997?’ De winaars ontvangen op dinsdag 18 december per mail bericht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12