Afbeelding

Genieten van polderlandschap tijdens de 36ste Kadeloop

sport

Editie: Week 26, Jaargang 22 |

SCHIPLUIDEN - Bij iedere fervente hardloper staat de eerste zaterdag van juli geblokkeerd in de agenda. Dan wordt namelijk de Schipluidense Kadeloop georganiseerd.

Meer dan duizend lopers zullen dit jaar, op zaterdag 5 juli, tijdens de wedstrijd genieten van het mooie polderlandschap, de Vlaardingervaart en de start in finish in het pittoreske Schipluiden. Vorig jaar deed een recordaantal deelnemers mee aan de jeugdloop. Goed voorbereid dankzij speciale trainingen van trainers van De Hardloper, stonden toen maar liefst 200 kinderen aan de start. Ook dit jaar zijn in aanloop naar de Kadeloop op twee dinsdagen speciale trainingen. Einddoel is deelname aan de Gerda van der Veen-jeugdloop. De loop draagt voor het eerst deze naam ter nagedachtenis aan de vorig jaar overleden trainster van De Hardloper.
Tijdig en goedkoop inschrijven? Dit kan nog tot en met zondag 29 juni online via de website www.dehardloper.nl. Bij de 5 en 12 kilometer zijn deelnemers voor de tijdregistratie verplicht gebruik te maken van een SAW-chip. Deze chip kost 3 euro en is te gebruiken bij de verschillende loopevenementen van het Fides-loopcircuit. Op 5 juli is inschrijven vanaf 12.00 uur mogelijk in de kantine van VV Schipluiden aan de Tiendweg.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12