Afbeelding

MiBoVa voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.
Rob Kloezeman is eigenaar van het nog jonge bedrijf MiBoVa. Tot voor kort zat er nog geen lichtreclame aan hun pand aan de Dynamoweg 32 in Delft. Die klus liet MiBoVa door RODI reclame & belettering uitvoeren. “Want ik heb, met een ander bedrijf van me, goede ervaringen met RODI Media”, legt hij uit. Ook nu is hij tevreden over het resultaat. “Het is allemaal super snel gegaan. Het was bovendien prettig dat RODI heeft meegeholpen met het ontwerp van ons logo.”
MiBoVa is een bedrijf dat goede adviezen geeft op het gebied van milieu, bouw en vastgoed. “Bij milieu moet je denken aan het binnenklimaat, geluid en legionella. Bij bouwadvies gaat het meer om brandvertragende maatregelen, vluchtroutes en veiligheid in het algemeen. Op het gebied van vastgoed adviseren we meer over beheersplannen”, legt Kloezeman uit over de voornaamste werkzaamheden van MiBoVa.
Kijk voor meer informatie op de website www.mibova.nl. Meer weten over RODI Media zh? Bezoek dan de website www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12